-Michel Mulder- 'Een dement briefje aan Flopke Hoekstra'

Datum:
 • woensdag 9 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Jouw - wederom - vlaag van rebellie is even hol als het hoofd van Rob Jetten.......
  -Michel Mulder- 'Een dement briefje aan Flopke Hoekstra'


  Michel Mulder

  Michel Mulder

  -Michel Mulder- 'Een dement briefje aan Flopke Hoekstra'  Beste christen-Judas,

  Net als je denkt dat Mark Rutte de posterboy voor spontaan optredende dementie is, kom jij de bocht omzeilen.

  Volgens jou - in een soort van hervonden realiteitszin, lees: naderende verkiezingen - moeten we erg oppassen, omdat Nederland anders een grimmig land wordt.

  Well here's a newsflash for ya Flopke, Nederland is al 12 jaar een grimmig pleuris land, sinds die man zich in het Torentje heeft geïnstalleerd. Dus jouw verkiezingsretoriek kan geschaard worden onder dat aloude gezegde: als het kalf verdronken is, dempt men de put.

  Jouw - wederom - vlaag van rebellie is even hol als het hoofd van Rob Jetten, en even stemmingsmakend als het gehele oeuvre van Jan Paternotte. Het zijn slechts oneliners voor de bühne, om de leegloop van de roestige badkuip genaamd het CDA zo lang mogelijk te rekken.

  Iedereen prikt door jouw phony act heen als een fokstier door een condoompje van Durex, alleen heb je dat zelf nog steeds niet door.

  Het is alsof jij op een CDA congres de 'tegenwoordigheid van geest' hebt om te zeggen dat je waarschijnlijk aan incontinentie lijdt, terwijl op de voorafgaande 12 congressen de pisvlekken zich al in je maatpak aftekende.

  Wanneer stop jij eens met dit Judas-achtige kiezersbedrog, en ga jij je eens op je taak richten: Nederland een woonbaar en betaalbaar land maken voor het eigen volk?

  Het is uiteraard leuk bedacht door je spindoctors, deze momenten van realiteitszin, maar als ze na de verkiezingen steeds opgevolgd worden door spontaan opkomende dementie, dan heet dat geen beleid maar simpelweg volksverraad.

  Kijk je even je broek na, voordat je weer een podium opstapt?

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten