‘In Denemarken is iets verschrikkelijks aan de hand’

Datum:
 • donderdag 17 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De autoriteiten laten weten dat gezonde mensen onder de 50 jaar in Denemarken niet meer tegen corona worden gevaccineerd.

     Robin de Boer 17-11-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:25

  In Denemarken is de oversterfte tussen 2020 en 2022 in vrijwel iedere leeftijdscategorie sterk toegenomen. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in de podcast Ask Dr. Drew.

  “In Denemarken is iets verschrikkelijks aan de hand,” benadrukte hij. De autoriteiten laten weten dat gezonde mensen onder de 50 jaar in Denemarken niet meer tegen corona worden gevaccineerd.

  Geen mysterie

  Dat is Orwelliaans taalgebruik, zei Dowd. Ze bedoelen hier volgens hem te zeggen dat je beter corona kunt krijgen dan een prik, als je leven je lief is. “Dat zegt wel iets.”

  De overheid gaat dit nooit toegeven, dus moeten we mensen om de oren slaan met data en feiten. “Dit is een ramp,” zei Dowd. “Ze zijn hiermee gestopt omdat ze dezelfde data zagen die wij ook zagen. Dit is geen mysterie. Zij zien wat wij zien.”

  Doofpot

  Hij vraagt zich dan ook af: als Denemarken ziet wat wij zien, waarom blijven andere landen dan driftig doorprikken? “Dit is een doofpot. Dit is criminele nalatigheid.”  0 reacties :

  Een reactie posten