Het is een slachtpartij – Sterftecijfer in Duitsland is 20% hoger in kalenderweek 41 vergeleken met 2018-2021

Datum:
 • maandag 7 november 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Wauw de holocaust is er niets bij.


  7-11-2022

  Begin oktober is het verschil tussen het huidige aantal doden en de vergelijkende waarde verder toegenomen. In kalenderweek 41 (van 10 tot 16 oktober) lagen ze volgens het huidige projectieresultaat 20% hoger, moet zelfs mainstream-krant Die Welt toegeven.

  De vaccinatiedoden kunnen niet langer onder het tapijt worden geschoven. Het kan niet langer ontkent worden dat de vaccinatie-campagne bedoeld is als Endlösung voor het Blanke ras. Buiten Europa en de VS was er nooit vaccinatiedwang.

  “Begin oktober is het verschil tussen het huidige aantal doden en de vergelijkende waarde verder toegenomen. In kalenderweek 41 (van 10 tot en met 16 oktober) lagen ze volgens het huidige resultaat van de extrapolatie 20% hoger.”

  Die Welt:

  Deskundigen noemen het verschijnsel “oversterfte”: Europa meldt momenteel ongewoon hoge sterftecijfers. Corona kan niet de directe oorzaak zijn van de doodsgolf. Een zoektocht naar aanwijzingen in Spanje, Groot-Brittannië – en Duitsland.

  Over oversterfte kun je hier meer lezen.

  Spanje, Portugal, Groot-Brittannië en ook Duitsland – sinds april is het sterftecijfer in Europa ongewoon sterk gestegen, met gemiddeld elf procent. Zorgwekkend aan deze sterftegolf is dat deze niet rechtstreeks in verband kan worden gebracht met de pandemie.

  In Spanje gingen de deskundigen eerst op zoek naar een verklaring. Daar zijn de sterftecijfers bijzonder drastisch. Spanje had in juli 2022 bijna 10.000 meer sterfgevallen geregistreerd dan in dezelfde maand in 2019. In Duitsland was de sprong in het sterftecijfer duidelijk, maar niet zo dramatisch.

  Corona-infecties kunnen slechts een klein deel van de sterfgevallen verklaren. Volgens de officiële Spaanse statistieken was Covid-19 betrokken bij slechts 1872 doden. Nog eens een vijfde is te wijten aan de extreme temperaturen van deze zomer, volgens onderzoeken van het gezondheidsinstituut Carlos III, dat gespecialiseerd is in het monitoren van de gevolgen van hitte.

  De Spaanse regering maakt er geen geheim van dat zij tot nu toe geen wetenschappelijk onderbouwde verklaring heeft voor de hoge sterftecijfers. Wat zijn de doodsoorzaken? Er is opdracht gegeven tot een gedetailleerd onderzoek en de eerste resultaten worden over ongeveer zes maanden verwacht.

  Nou, wat was er anders dan in vorige jaren? Is het zo moeilijk om toe te geven?

  Die Welt komt vervolgens met allerlei excuses, maar die snijden geen hout.

  In Nederland is het niet anders en het deksel wordt krampachtig op de doofpot gehouden, want het gevolg zouden tribunalen zijn.

  Je zal maar Hugo heten, en aan zien komen dat je bedrog uit gaat komen, dat je verantwoordelijk bent voor duizenden doden. Ik zou geen peentjes zweten maar me voor een trein werpen waarschijnlijk, of beter van een hoog gebouw springen om de machinist niet te belasten.

  Ik wens Hugo sterkte met zijn moeilijke beslissing.

  Blij dat ik niet in zijn schoenen [sic] sta.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


  0 reacties :

  Een reactie posten