De VS zijn verantwoordelijk voor de Europese asiel- en energiecrisis – Tijd om de VS tot vijand te verklaren

Datum:
 • donderdag 3 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De Verenigde Staten voeren oorlog tegen de hele wereld en alleen hun Europese kolonie ziet niet dat de Amerikanen ook oorlog tegen Europa voeren.


  3-11-2022


  De misleidde Europeanen denken zelfs dat de Yanks hun bondgenoten zijn.

  De de-industrialisatie van Europa wordt veroorzaakt door de zelf-opgelegde sancties tegen Rusland in opdracht van de Yanks. Om er zeker van te zijn dat de Duitsers geen natte voeten zouden krijgen en toch zouden gaan onderhandelen met Rusland om Nordstream te openen, bliezen de Anglo’s de pijpleidingen vervolgens op.

  De industrie en het kapitaal zullen vluchten naar de VS en de geschoolde werknemers zullen volgen. Europa wordt een industriële woestijn die nog steeds vol blijft stromen met ‘vluchtelingen’ als gevolg van Amerikaanse oorlogen.

  Syrië, Afghanistan, Irak: dat zijn de toplanden van herkomst van de massa’s mannen die Europa overspoelen sinds de vluchtelingengolf van 2015. Ze zijn verjaagd door zinloze Amerikaanse moordcampagnes waar Europa gedwongen aan deel moest nemen.

  De Amerikaanse regime-change oorlog in Syrië is verzand in een patstelling, maar de VS houden het Oosten bezet waar alle graan groeit en de olie opgepompt wordt die door de VS gestolen wordt. Elk beetje eventuele hulp valt onder Amerikaanse sancties.

  De Taliban hebben de VS verslagen, maar de Amerikanen hebben al het Afghaanse goud gestolen (net als in Irak), de overheidstegoeden bevroren en sancties maken dat elke economische groei kunstmatig wordt gesmoord.

  Amerikaanse sancties en regelrechte moord en diefstal zijn de belangrijkste redenen dat het leven in die landen onmogelijk is en de mensen richting Europa vluchten, waar de aan de VS horige marionettenregeringen hen gewillig opvangen om de autochtone bevolking te vervangen.

  Ook de samenleving en familie-structuren, en daarmee de voortplanting, ondermijnende LGBTQ-terreur is uit de VS overgewaaid waar de cultuur-marxisten van de Frankfurter Schule de macht gegrepen hebben.

  De VS voeren een veel-fronten-oorlog tegen Europa en het is tijd om dat te erkennen en ernaar te handelen. De VS zijn onze grootste vijand.

  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:
  0 reacties :

  Een reactie posten