Bob de Wit over Society 4.0, regionale oplossingen en macht teruggeven aan de burger - HG Interviews

Datum:
 • maandag 14 november 2022
 • in
 • Categorie:
 • Paul Buitink praat met Bob de Wit, hoogleraar Strategic Leadership aan Nyenrode Business Universiteit, over zijn laatste boek Society 4.0.

     14-11-2022
  In dit gesprek gaan ze dieper in op de verschillende transities die wij als samenleving hebben doorgemaakt en hoe daar door het volk op is gereageerd. Volgens Bob zitten we nu weer in een fase waarin wij van het ene tijdperk naar het andere tijdperk gaan. Ook beschrijft hij in zijn boek “Society 4.0” dat regionale samenwerkingen en oplossingen steeds belangrijker zullen worden. Tot slot gaan ze dieper in op de voor- en nadelen van lokaal geld en het hebben van één wereldmunt.

  Overweegt u om goud en zilver aan te kopen? Dat kan via de volgende website: https://bit.ly/3xxy4sY 👉Bedankt voor het kijken naar de video. Wij horen graag wat u van de video vond en welke gasten wij nog meer moeten uitnodigen. ✅Abonneer en klik op de bel om op de hoogte te blijven van onze laatste video's: https://bit.ly/3pBzDDl 🚨Wilt u aanwezig zijn bij ons evenement (Monetary Horizons XL) op 20 januari 2023? Koop dan hier uw kaarten: https://www.hollandgold.nl/evenement2... ❗LET OP! Wij zullen u nooit vragen om ons te bellen of te whatsappen. U kunt ons altijd zelf bereiken via de contactgegevens onderaan de website: https://www.hollandgold.nl Twitter: @Hollandgold: https://twitter.com/hollandgold @paulbuitink: https://twitter.com/paulbuitink @jorisbeemsterb: https://twitter.com/JorisBeemsterb1 @SvenKuijpers: https://twitter.com/SvenKuijpers 00:00 introductie 03:22 Achtergrond Bob de Wit 06:30 Society 1.0 Agrarische tijdperk 07:46 Society 2.0 handels tijdperk republiek 09:41 Society 3.0 Industriële Tijdperk 10:57 De nieuwe samenleving Society 4.0 digitale tijdperk 18:23 Wereldregering vs lokale regering 26:28 Regionale oplossingen 31:28 Nexit 33:54 Lokaal geld vs een wereldmunt 38:56 Outro Let op: Holland Gold vindt het belangrijk dat iedereen vrijuit kan spreken. Wij willen u er graag op attenderen dat de uitspraken die worden gedaan door de geïnterviewde niet persé betekenen dat Holland Gold hier achter staat. Alle uitspraken zijn gedaan op persoonlijke titel door de geïnterviewde en dragen zo bij aan een breed, kleurrijk en voor de kijker interessant beeld van de onderwerpen. Zo willen en kunnen wij u een transparante bijdrage en een zo volledig mogelijk inzicht geven in de economische marktontwikkelingen. Al onze video’s zijn er enkel op gericht u te informeren. De informatie en data die we presenteren kunnen verouderd zijn bij het bekijken van onze video’s. Onze video’s zijn geen financieel advies. U alleen kunt bepalen hoe het beste uw vermogen kunt beleggen. U draagt zelf de risico’s van uw keuzes. Bekijk onze website: https://www.hollandgold.nl


  0 reacties :

  Een reactie posten