Arts onderzocht gifstoffen in COVID-19 vaccins: “Ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd”

Datum:
 • woensdag 2 november 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 • De Oostenrijkse arts Hannes Strasser heeft de ingrediënten van Corona-vaccins bestudeerd en is geschokt. 


  1-11-2022


  Onder de “andere ingrediënten” van het Moderna-vaccin vond hij de stoffen SM-102, DSPC en DMG-PEG 2000. In de documenten over het Pfizer-vaccin worden de stoffen ALC-0315, ALC-0159 en DSPC genoemd, schrijft Uncutnews.ch.

  In een artikel voor de online krant Wochenblick wijst Strasser erop dat sommige van deze ingrediënten giftig en kankerverwekkend zijn en geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken (teratogeen). Het is dan ook voor de arts onverklaarbaar dat ze in vaccins zitten die aan gezonde mensen worden toegediend.

  SM-102 is niet geschikt voor gebruik bij dieren of mensen omdat de stof giftig is. De stof kan onder meer bloedarmoede, hoesten, depressie, vermoeidheid, hoofdpijn, hartschade, uitputting en leverschade veroorzaken.

  De stof is kankerverwekkend en ook teratogeen. Hetzelfde geldt voor andere stoffen in de mRNA-vaccins.

  De fabrikanten van deze stoffen waarschuwen dat ze alleen geschikt zijn voor onderzoeksdoeleinden en laboratoriumproeven. Dit geldt voor ALC-0315, ALC-0159 en DMG-PEG 2000.

  Het is eigenlijk ongelooflijk dat deze twee vaccins voorwaardelijk zijn goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), aldus de arts. Het is volkomen onbegrijpelijk dat deze vaccins, ondanks hun teratogeniteit, worden aanbevolen voor iedereen ouder dan 12 jaar.

  “Wij stellen onze zwangere en borstvoedende vrouwen en baby’s wereldwijd bloot aan een risico dat wij nog niet kunnen inschatten”, aldus Strasser. Het is ook nog onduidelijk of de vele bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden veroorzaakt door het mRNA, de andere gifstoffen of mogelijk door beide. Dit is nog niet onderzocht, aldus de arts.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten