Wilders toont asielcijfers: "Nederland kent al meer dan 150 opvanglocaties"

Datum:
 • donderdag 27 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  In een video heeft PVV-voorman Geert Wilders stevig uitgehaald naar het Nederlandse asielbeleid.


  Bart Reijmerink 27-10-2022


  Ondanks het gegeven dat Nederland vol is in de ogen van de PVV, blijft het kabinet stug een open grenzenbeleid voeren. Hier moet verandering in komen, aldus de PVV.

  Volgens PVV-voorman Wilders is het huidige open grenzenbeleid niet langer meer houdbaar. Het wordt tijd dat Nederlanders op de eerste plaats komen te staan, aldus Wilders.

  "Al meer dan 150 opvanglocaties voor asielprofiteurs. En het worden er nog veel meer. Want onze grenzen staan wagenwijd open. Elke maand komen er duizenden nieuwe asielzoekers bij. Iedere maand opnieuw. Ze worden opgevangen in luxe cruiseschepen met gratis verwarming, ze krijgen zakgeld, onderdak en gratis medische zorg zonder eigen risico en later ook nog eens met voorrang sociale huurwoningen."


  Volgens het Nederlands Jeugdinstituut kent Nederland op dit moment, met als peildatum 1 juli 2022, 127 geregistreerde asielzoekerscentrum. Dit is bijna een verdubbeling ten opzichte van 2021, toen er 72 azc's in het land stonden.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nog 250 Gemeentes te gaan dan heeft iedere gemeente een asielzoekerscentrum.
  Waar komt al dat geld vandaan? Juist van de burgers waarvan 85% tegen de opvang is van jonge Afrikaanse migranten die duizenden Euro's aan mensensmokkelaars betaald hebben om in Luilekkerland te komen. Er zit geen plan achter? Natuurlijk zit er een smerig plan achter, het hoort bij het open grenzen beleid van het WEF, dus van Kaag en Mark Rutte en Maxima en consorten. Nederland wordt op deze wijze gedestabiliseerd en de autochtone bevolking straatarm gemaakt. Alleen moet het kwartje nog vallen bij veel mensen

  Een reactie posten