Pfizer-directeur geeft lachend toe: het vaccin was nooit getest op voorkomen van verspreiding

Datum:
 • dinsdag 11 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Je doet het voor een ander.....   Robin de Boer 11-10-2022  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:38

  Wie zich niet laat vaccineren, is asociaal, aldus premier Rutte en minister Hugo de Jonge. Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Je doet het voor de hele samenleving, zeiden ze.

  Dat blijkt nu totale onzin, stelt Europarlementariër Rob Roos (JA21). Tijdens een Covid-hoorzitting gaf één van de Pfizer-directeuren tegenover Roos (lachend) toe: de prik was ten tijde van de introductie nooit getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Dit is een schandaal

  Daarmee valt de hele basis onder het coronapaspoort weg, benadrukt het Europarlementslid. “Het coronapaspoort dat tot enorme vaccinatiedwang en institutionele discriminatie leidde. Waardoor miljoenen mensen buiten de samenleving werden geplaatst.”

  “Ik vind dat schokkend. Ik vind het zelfs crimineel,” aldus Roos, lid van de coronacommissie van het Europees Parlement. “Dit is een schandaal. Honderdduizenden mensen voelden zich gedwongen om zich te laten vaccineren door het sprookje ‘je doet het voor een ander’.”

  Ordinaire leugen

  “Nu blijkt dat een ordinaire leugen te zijn geweest.”

  Je kunt je afvragen waar ze nog meer over gelogen hebben. Saillant: Pfizer-baas Albert Bourla wilde niet getuigen voor de coronacommissie.
  1 reacties :

  Anoniem zei

  BVNL heeft een debat aangevraagd en wil duidelijkheid van het Kabinet of Rutte en de Jonge hiervan op de hoogte waren(je doet het voor een ander,enz.), voordat ze met hun belachelijke reclame campagne begonnen. Beiden zullen er wel geen active herinnering aan hebben, maar evengoed legt dat een bom onder alle nog te nemen maatregelen, incl. QR pas.
  Zo langzamerhand wordt duidelijk dat diverse regeringen de boel op een grootschalige manier belazerd hebben.
  De commentaren op Geen Stijl laten zien hoe ongelooflijk dom het overgrote deel van de reaguurders is. Zelfs de uitspraak van de directeur van Pfizer leggen ze naast zich neer en het zijn weer de complotdenkers die het gedaan hebben, ongelooflijk. Ook de schrijver en de redactie van Geen Stijl tonen hiermee aan dat ze net zo corrupt zijn als het overgrote deel van de Media.

  Een reactie posten