-Michel Mulder- Gevaccineerde verdraagzaamheid

Datum:
 • zondag 30 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • U bent het zat meneer? Wij zijn het al drie jaar zat.


  30-10-2022


  Het was 2020, 2021 en 2022 dat er een ware tsunami aan vaccinatiedwang over ons uitgestort werd. Niet alleen door big pharma, geldbeluste virologen en de roverheid, maar ook gewoon door vader, moeder, broer, zus, oom, tante, werkgever en de dorpsgek die iedere plaats wel rijk is. Ja, zelfs toen er in februari/maart 2020 nog helemaal geen vaccins waren kregen we al te horen dat vaccins de enige weg uit de op handen zijnde crisis waren.

  We doen het voor elkaar, was het verdienmodel waarmee de gifspuiten nog net niet aan een vers gelegde bolus werden opgedrongen. Deze psyop moesten wij maar accepteren, omdat de angst van een ander leidend was boven onze grondrechten, onze lichamelijke integriteit en ons eigen gevoel.

  Letterlijk iedere seconde van de dag, nu al bijna drie jaar lang, moesten wij horen dat wij egoïsten zijn, moordenaars, wappies en uiteraard extreemrechtse complotdenkers. Simpelweg omdat wij vraagtekens zetten bij experimentele vaccins, waarover meer en meer shit en beerputten naar buiten komen.

  Wij hebben deze scheldkannonades, deze ongefundeerde aantijgingen aan ons adres en deze tsunami van nog nimmer vertoonde - met uitzondering van de holocaust - weerzinwekkende haat over ons heen laten komen, omdat wij - in tegenstelling tot de haatverspreiders - wel een mate van begrip konden opbrengen voor de 'tegenpartij.'

  Drie jaar lang zijn wij bespuugd, beschimpt, verketterd, gedemoniseerd en soms zelfs fysiek aangevallen voor het staan op onze rechten. Rechten die het hart van onze 'democratie' vormen. En er is nog niet één enkel excuus gemaakt voor deze grootste wereldwijde vervolging van het vrije individu.

  (Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

  De zo met hun medemens begane gevaccineerden hebben een gezicht van intolerantie en uitsluiting getoond, dat kan wedijveren met het gedachtegoed van de NSDAP. Maar vreemd genoeg ontlenen zij aan hun onverdraagzaamheid ten aanzien van hun medemens ook nog een misselijkmakende morele superioriteit, zoals deze 'heer' zeer fraai aantoont als hij - letterlijk - 2 seconden geconfronteerd wordt met de vrijheid van meningsuiting.

  U bent het zat meneer? Wij zijn het al drie jaar zat.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten