In NL is de democratie de nek omgedraaid

Datum:
 • zondag 30 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Het ontzettende rechtlijnige, intimiderende, moreel superieure, politiek correcte is een opleven van het oude communisme.”

  In NL is de democratie de nek omgedraaid


  (Door: Angélica)

  I Disapprove of What You Say, But I Will Defend to the Death Your Right to Say It” is het toppunt van democratie, maar in Nederland is de democratie de nek omgedraaid. Theo van Gogh en Pim Fortuyn zijn vermoord, omdat hun mening niet links was, maar rechts en links vermoordt of muilkorft de mensen die gebruik willen maken van hun democratische recht op vrijheid van meningsuiting.

  De huidige links-liberale premier heeft bepaald dat er met een grote partij als de PVV niet eens gepraat wordt en daarmee worden miljoenen mensen buitenspel gezet. Hun mening wordt niet gehoord en hun rechten worden niet gerespecteerd. Rutte heeft de Trias Politica vermoord door politie en justitie te laten oordelen over wat de oppositie wel en niet meer mag zeggen. Dat zie je in elke dictatuur gebeuren en dat zegt veel over hoe diep Nederland is gezonken. De helft plus een onderdrukt de helft min een, die beschimpt worden als ze kritiek hebben op het wanstaltige beleid van het kabinet met termen als fascisten, nazi’s, wappies, complotdenkers etc. en Rutte durft dan toch nog te spreken over een goedwerkende democratie.

  Hij vergelijkt Nederland met een kostbaar vaasje dat bedreigd wordt door Wilders, maar hij zwijgt over de Mocro-maffia, de schietpartijen in de grote steden en het gevoel van onveiligheid waardoor oudere mensen de straat niet meer op durven. Juist in die grote steden worden rechtse partijen door de rest van het college buitengesloten, hoewel ze vaak de meeste stemmen binnenhalen. Met name D66 stookt andere partijen op om ondemocratisch om te gaan met de stem van de kiezers onder het motto van “Nieuw leiderschap!”

  Weggestuurd, uitgekotst en na ‘hier scheiden zich onze wegen’ betekent in ‘democratisch Nederland’ dat dezelfde premier even later hetzelfde kabinet presenteert op het bordes naast de koning. Liegen, bedriegen, corruptie… het mag allemaal en het wordt door de publieke omroepen ongegeneerd uitgezonden. Voor hen geen berisping of boete… Omroepen die onwelgevallige feiten wél durven melden, worden bedreigd en gemuilkorfd.

  D66 heeft achter de coulissen bedongen dat Vera Bergkamp voorzitster werd van de Tweede Kamer. De manier waarop zij de oppositie interrumpeert met ‘dank u wel’, met andere woorden ‘uw bijdrage volstaat, ga maar weer zitten en houd verder je mond’, is typerend voor haar voorzitterschap. Als de oppositie het woord heeft, loopt het kabinet weg en als een onwelgevallige motie dreigt te worden aangenomen, ‘vlucht de rest van de Tweede Kamer voor het uitvoeren van de wil van het volk’, want dat is precies zoals je het weglopen voor verantwoordelijkheid dragen dient te noemen.

  Woke, BLM en LGBTH zijn cultuurmarxisten. Het zijn de handen en voeten van D66 en links Nederland. Zij vormen een kleine minderheid, maar krijgen alle steun en reclame om hun boodschap van treurnis te kunnen uitdragen. Indien er in Parijs politieagenten gewond raken door gewelddaden gepleegd door moslims uit de banlieues wordt er gezwegen. Als er één rechtsextremist ergens iets verkeerds doet, waarschuwen het kabinet, de AIVD en de presentatoren van praatprogramma’s over het gevaar van rechts en en passant worden dan de PVV, FvD, BBB en JA’21 genoemd als aanstichters.

  In Nederland wordt het recht van vrijheid van meningsuiting helemaal niet gerespecteerd. Wel wordt er massaal aandacht geschonken aan ‘het net wel of net niet strafbaar zijn’ van uitspraken door rechtse politici om de aandacht af te leiden van de linkse blunders die de hele economie uithollen, voor onveiligheid zorgen en zelfs kunnen leiden tot WO III.

  Daarom ben ik het helemaal eens met de opmerking “Het ontzettende rechtlijnige, intimiderende, moreel superieure, politiek correcte is een opleven van het oude communisme.” “Het absolute en de morele superioriteit” & “dat er weer mensen geïntimideerd worden om vrij te denken, omdat je iets kunt zeggen waar de plucheplakkers het niet mee eens zijn,” vragen om een reactie of zelfs een opstand, omdat we anders wéér 70 jaar communisme krijgen.

  Maar de huidige ondemocratische machthebbers zijn gevaarlijker. Het communisme ontstond in een tijd van gebrek en armoede en de communisten brachten nog meer gebrek en armoede. Daarmee verloren ze de steun van het volk. De links-liberale kliek zorgt buitengewoon goed voor zichzelf, vreet zich vol, reist in privévliegtuigen, verdient kapitalen en woont riant, maar geeft net genoeg kruimels weg om het brood en de spelen van te betalen, zodat de door de media volledig gebrainwashte meerderheid het toch weer allemaal slikt bij de verkiezingen. “Allemaal € 1000,- erbij, geen cent naar de Grieken, grenzen dicht, ha ha ha, hoe doe ik het toch, ze geloven me telkens weer…”

  Door:
  Angélica
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten