Eva Vlaardingerbroek: “Klimaattransitie” is globalistische smoes om Europa “honger”en “kou” te laten lijden

Datum:
 • zaterdag 22 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • “Deze volwassenen weten precies wat ze doen,” .....

     Eva Vlaardingerbroek: “Klimaattransitie” is globalistische smoes om Europa “honger”en “kou” te laten lijden


  (Door: Robert Kraychik – Vertaling: “Malpaso”)

  De Nederlandse commentator Eva Vlaardingerbroek zei dinsdag bij Breitbart News Daily dat linkse globalistische belangen de dreiging van de ‘klimaatverandering’ gewoon gebruiken als een voorwendsel om mensen in Europa  “honger” en “kou” te laten lijden.

  “[Globalisten] zijn degenen die zeggen dat we moeten overstappen op hernieuwbare energie en al deze dingen, en in feite gewoon moeten verhongeren en hongerlijden, en doodvriezen in onze huizen, omdat de energieprijzen omhoogschieten,” verklaarde Vlaardingerbroek. “Maar ze hebben zelf nooit te maken met de gevolgen van het beleid dat ze pushen, en dat is precies wat hier zo ongelooflijk sinister – maar ook kwaadaardig – aan is.”

  “Het is echt een ‘Doe wat ik zeg, niet doe als ik doe’- situatie. Supranationale organisaties hebben in principe allemaal dezelfde globalistische agenda, en dringen aan op wat zij een ‘klimaattransitie’ noemen.”

  Vlaardingerbroek herinnerde aan de recente promotie van Nederlandse kinderen die insecten eten – zogenaamd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden door de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen met insectenproductie in plaats van veeteelt en vleesverwerking – als een voorbeeld van de linkse vooronderstellingen die worden misbruikt als voorwendsel voor de overheidscontrole over onze voedselproductie.

  WEF-agenda in full force: Hundreds of schools in The Netherlands have started a campaign introducing 10-12 y/o kids to mealworms & insects as a ‘sustainable’ meat substitute. The goal is to bring about “behavioral changes through unprejudiced children”
  pic.twitter.com/jiQTbvzTFZ
   — Eva Vlaardingerbroek (@EvaVlaar) October 15, 2022

  Vlaardingerbroek noemde het ‘kwaadaardig’ en ‘sinister’ dat links kinderen gebruikt als politieke rekwisieten voor hun ‘klimaatverandering’ campagne. Zulke politieke boodschappen azen op de onschuld van kinderen, voegde ze eraan toe. “Deze volwassenen weten precies wat ze doen,” zei ze. “Ze bederven de jongsten met oude technieken, vooral van de communisten, om eerst in de hoofden van de kinderen te komen.”

  Ze sloot af met de waarschuwing dat Europeanen het risico lopen in de winter te bevriezen, omdat energiekosten steeds kunstmatig worden opgeblazen door overheidsmaatregelen en -decreten – ook door organisaties als de Europese Unie en de Verenigde Naties. Maatregelen die worden gebracht als zogenaamde beslissingen om de klimaatverandering te beperken.

  Bron:
  breitbart.com
  Door: Robert Kraychik

  Vertaald uit het Engels door:
  Malpaso”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten