DE WAARHEID OVER COVID-19

Datum:
 • donderdag 13 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  DE GEVAARLIJKSTE DR. OP AARDE
  DE WAARHEID OVER COVID-19


  In dit schokkende boek, “De gevaarlijkste Dr. op Aarde”, beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.

  Allen zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

  Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid–19. De toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende en zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coƶrdinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met een gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

  Maar het coronabedrog is slecht het meest recente voorbeeld. Nog veel meer ruimte in dit boek wordt gegeven aan de schandalige gang van zaken rondom AIDS-bestrijding, de meedogenloze proefnemingen op kinderen in Afrika en Aziƫ, de dodelijke verstrengeling van Pharma met het militaire apparaat.

  Het boek telt 663 bladzijden. De lezer staat wat te wachten. Uitgave Amsterdam Books. Het kan o.a. hier besteld worden.

  Ingezonden door:
  “Driek”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Ook Robert F. Kennedy wordt door pers en politiek weggezet als een wappie en komplotdenker. Keer op keer sta ik verbaasd over talloze mensen die dat van pers en politiek overnemen zonder er ook maar de geringste vraagtekens bij te zetten. Als je vraagt waarom ze dat vinden dan geloven ze dat. Als je vervolgens vraagt waar dat geloof van ze dan op gebaseerd is hebben ze geen antwoord.

  Een reactie posten