blckbx today #85: Russische "wraak" | Coronacommunicatie manipulatief | Groningen radeloos door overheid

Datum:
 • maandag 10 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Begint om 19.00 uur  ZIE HIER de uitzending


  Vladimir Poetin zegt dat de Russische aanvallen op een groot aantal Oekraïense steden als "wraak" geldt voor de explosie op de Krimbrug. Het conflict in Oekraïne blijft hiermee escaleren waarbij ondertussen het Westen doorgaat met wapenleveranties aan Oekraïne. "De corona communicatie moet net zo irritant worden als de wasmiddelenreclame" is een van de stuitende quotes van een ambtenaar eind 2020, zo blijkt uit nieuw verschenen Wob-documenten. Dat en meer in blckbx today.


  Maandag 10 oktober 2022


  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - Vladimir Poetin zegt dat de Russische aanvallen op een groot aantal Oekraïense steden als "wraak" geldt voor de explosie op de Krimbrug. Het conflict in Oekraïne blijft hiermee escaleren waarbij het Westen doorgaat met wapenleveranties aan Oekraïne. Waar eindigt dit conflict en hoe gaat dit ons (nog meer) treffen?

  - "De coronacommunicatie moet net zo irritant worden als de wasmiddelenreclame" is een van de stuitende quotes van een ambtenaar eind 2020, zo blijkt uit nieuw verschenen Wob-documenten. Zo zijn er meer stukken die haarfijn aantonen dat de overheid middels manipulatieve gedragsbeïnvloeding de bevolking één kant opdrijft.

  - De gaswinning in Groningen is weer actueler dan ooit; zaterdag was daar weer een aardbeving en vandaag waren de parlementaire verhoren over Groningse gaswinning. De overheid beloofde veel, maar liet de Groningers radeloos achter.

  Desk: Medisch ethicus Wendy Mittemeijer-Ooteman, politiek verslaggever Bert Brandsma en onderzoeksjournalist Daan de Wit

  Presentatie: Sanae Orchi


  Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

  Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

  blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

  Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!


  Over Stichting blckbx

  Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

  Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

  Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen. 


  blckbx

  0 reacties :

  Een reactie posten