blckbx today #84

Datum:
 • zaterdag 8 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • EMPOWERMENT SPECIAL' met o.a. Wim Hof | Gezond, sterk en weerbaar op eigen kracht!  Zie Hier  Vanavond blckbx today 'EMPOWERMENT' special: een speciale uitzending met drie inspirerende gasten, waaronder Wim Hof. Hierin praten we vooral over oplossingen. Wat kunnen we zelf doen aan onze gezondheid en mentaal welzijn in donkere tijden? Dat en meer bespreken we vanavond in blckbx today!


  Vrijdag 7 oktober 2022 - blckbx today 'EMPOWERMENT' special


  Bij blckbx today behandelen we vaak actualiteiten die voor veel mensen zwaar kunnen vallen. Hoe belangrijk we het ook vinden om de actualiteit te blijven duiden, zijn we het met veel kijkers eens dat we ook voldoende aandacht moeten besteden aan mogelijke oplossingen. Daarom doen we het vanavond geheel anders.

  Met Wim Hof alias The Iceman, arts Lidewij Hoorntje, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt praat presentatrice Sanae Orchi over wat we zelf kunnen doen aan onze fysieke gezondheid en mentaal welzijn. Juist in deze woelige en verwarrende tijden is het relevant én toch ook actueel om het hier over te hebben, in deze blckbx today 'Empowerment' special!

  Heb je zelf een vraag of juist een suggestie hierover? Laat het weten via ons Telegram kanaal: https://t.me/blckbxtv! Redacteur David Boerstra gaat daar vanavond door de kijkersvragen heen. Zo helpen en inspireren we elkaar!


  Relevante achtergrondinformatie en bronnen


  Artikel NU.nl GGD kan deze vaccinatiecampagne toe met veel kleinere 'prikbrigade'

  - Artikel AD Waar glimlachen allemaal goed voor is? ‘Absoluut een handig wapen’

  - Website Wim Hof Welcome to the Official Wim Hof Method Website


  Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur


  Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.


  blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

  Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!


  Over Stichting blckbx


  Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.


  Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

  Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.


  blckbx


  0 reacties :

  Een reactie posten