Bijna complete mediacensuur: Tienduizenden mensen in Berlijn tegen sancties en NAVO

Datum:
 • zondag 9 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • complete censuur en het doodzwijgen.....

   
  Bijna complete mediacensuur: Tienduizenden mensen in Berlijn tegen sancties en NAVO


  (Door: Elmar Forster – Vertaling: E.J. Bron)

  Het Duitse rood-liberaal-groene politieke establishment is samen met de gelijkgeschakelde systeemmedia overgaan tot de tactiek van de bijna complete censuur en het doodzwijgen. “Unser-Mitteleuropa” levert daarom ongecensureerde beelden van een Hongaarse blogger.

  Wij zijn het volk!”

  In Berlijn demonstreerden gisteren tienduizenden Duitsers tegen anti-Russische sancties, hoge energieprijzen en de NAVO. Bovendien eisten ze ook een einde van de oorlog. De demonstranten scandeerden o.a. “Ons land eerst!” en “Wij zijn het volk!”. De laatste slogan werd tijdens de massademonstraties in de eindfase van de DDR geboren.

  Er waren ook enkele Russische vlaggen in de menigte te zien. Op grond van de Nord Stream sabotage heerste er een duidelijke anti-Amerikaanse stemming.

  In de afgelopen weken kwam het in Duitsland tot een schreeuw van verontwaardiging over de stijging van de energieprijzen. In dit verband eisten de woedende demonstranten “Habeck weg!” [vert.: de Duitse minister van Economische Zaken Robert Habeck van de Groenen].

  De chef van de AfD, Tino Chrupalla, voerde in Berlijn een demonstratie tegen de sanctiepolitiek van de Duitse regering aan. Hij werd terzijde gestaan door de vicepartijvoorzitters Stephan Brandner en Peter Boehringer evenals door de prominente AfD-politici Martin Reichardt en Beatrix von Storch.

  Uiteraard was er geen gebrek aan pro-systeem-Antifa´s. Zij traden op met Oekraïense vlaggen, protesteerden tegen de AfD en noemden alle anderen “nazi´s”. Dat deze mensen geen scrupules hebben om zich sterk te maken voor rasechte nazi´s (trefwoord: Azov-Regiment), ontmaskert hen als loepzuiver voetvolk van diegenen die op dit moment regeren. Eigenlijk zou echter juist dez eAntifa de volgende uitspraak van de communistische revolutionair Rosa Luxemburg ten tijde van de Weimarrepubliek moeten kennen: “Vrijheid is altijd de vrijheid van anderen”. . .

  De systeempers vond het bijzonder onaangenaam dat nog steeds de leuze “leugenpers” in het volk gehandhaafd blijft.

  (Voor meer foto´s en video´s klik hieronder op de link naar het oorspronkelijke artikel!)

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com
  Door: Elmar Forster

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten