SABOTAGE Nord Stream pijpleiding duidelijk georkestreerd door meedogenloze Biden regime:

Datum:
 • vrijdag 30 september 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Nuland, Biden en Sen. Johnson eisten allen “een permanente beëindiging” met alle noodzakelijke middelen 

  29-9-2022


  De vernietiging van de Nord Stream 1 en 2 pijpleidingen in de Oostzee is een van de meest schandelijke en kwaadaardige daden van terrorisme en sabotage in de geschiedenis van onze wereld. Nu de sabotage door talrijke landen is bevestigd, is de blame game begonnen en vraagt iedereen zich af: “Wie heeft het gedaan?”, schrijft Mike Adams.

  President Joe Biden, de Russofobe ambtenaar van het State Department Victoria Nuland en GOP senator Ron Johnson staan allemaal geregistreerd met hun eisen dat de Nord Stream pijpleidingen worden uitgeschakeld, en impliceren dat zij alle nodige middelen zullen gebruiken om dat resultaat te bereiken.

  Bekijk vanaf 2:52 de volgende uitwisseling tussen senator Ron Johnson en Victoria Nuland, een bekende Ruslandhater en de belangrijkste architect van het corrupte Zelensky-regime dat openlijk samenwerkt met feitelijke nazi’s terwijl ze miljarden dollars steelt van de Amerikaanse belastingbetaler:

  Senator Ron Johnson: “Ik kan geen krachtiger manier bedenken om de Russische agressie te bestraffen dan door de geboekte vooruitgang terug te draaien, en indien mogelijk te voorkomen dat Nord Stream 2 ooit wordt voltooid.”

  Senator Johnson: “…Actie ondernemen om te voorkomen dat het ooit operationeel wordt.”

  Nuland: “…Onze verwachting is dat de pijpleiding zal worden opgeschort.”

  Johnson: “Ik hoop zeker dat de Commissie Buitenlandse Betrekkingen van de Senaat wetgeving zal aannemen die verder gaat dan alleen het opschorten van de pijpleiding, maar deze permanent zal beëindigen.”

  Op 7 februari van dit jaar uitte Joe Biden een nauwelijks verholen dreigement om de Nord Stream pijpleiding te vernietigen in zijn gebruikelijke schurkenstijl die we allemaal te zien krijgen als hij zich voordoet als een stoere vent:

  Joe Biden: “Als Rusland binnenvalt… dan zal er geen Nord Stream 2 meer zijn. We zullen er een einde aan maken.”

  Verslaggever: “Maar hoe gaat u dat precies doen, aangezien… het project in handen is van Duitsland?”

  Biden: “Ik beloof u dat we dat zullen kunnen doen.” (gevolgd door een zelfvoldane glimlach)

  Eerder dit jaar, op 27 januari, beloofde Victoria Nuland dat Nord Stream 2 “hoe dan ook” zou worden stopgezet. Hier is de video:

  Victoria Nuland: “Als Rusland Oekraïne binnenvalt, zal Nord Stream 2 op de een of andere manier niet doorgaan.”

  Dit alles roept de voor de hand liggende vraag op: als aardgas de Europeanen voorziet van betaalbare kunstmest, voedsel, energie, elektriciteit, banen en industriële mogelijkheden, waarom zouden zoveel Amerikaanse functionarissen dan eisen dat de aardgaspijpleidingen worden afgesloten? Willen Amerikaanse functionarissen dat de Europeanen lijden? (Meer hieronder…)

  De Amerikaanse marine heeft in juni van dit jaar oefeningen gehouden met teams die onder water explosieven verwijderen in het exacte gebied van Bornholm, Denemarken.

  Zoals Sea Power Magazine op 14 juni van dit jaar meldde, hield de 6th Fleet Task Force 68 van de Amerikaanse marine oefeningen in het verwijderen van explosieven onder water in het exacte gebied waar deze sabotage-explosies plaatsvonden. Het coververhaal was dat de Amerikaanse marine “mijnenjachtexperimenten” moest uitvoeren met onbemande onderwaterdrones. Uit het artikel:


  Ter ondersteuning van BALTOPS werkte de 6e vloot van de Amerikaanse marine samen met onderzoeks- en oorlogscentra van de Amerikaanse marine om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mijnenjachttechnologie met onbemande onderwatervoertuigen naar de Oostzee te brengen om de doeltreffendheid van het voertuig in operationele scenario’s te demonstreren.

  Het experiment werd uitgevoerd voor de kust van Bornholm, Denemarken, met deelnemers van Naval Information Warfare Center Pacific, Naval Undersea Warfare Center Newport en Mine Warfare Readiness and Effectiveness Measuring, allemaal onder leiding van U.S. 6th Fleet Task Force 68.

  Dit jaar waren de experimenten gericht op UUV-navigatie, teamoperaties en verbeteringen in akoestische communicatie, terwijl kritieke milieugegevens werden verzameld om de algoritmen voor automatische doelherkenning voor mijndetectie te verbeteren.

  Dus het meedogenloze Biden-regime dreigt publiekelijk om de Nord Stream-pijpleidingen met alle mogelijke middelen plat te leggen, dan verschijnt er een taskforce van de Amerikaanse marine in het Bornholm-gebied van de Oostzee met onderzeese sloopdeskundigen, en een paar maanden later wordt de Nord Stream-pijpleiding in stukken geblazen, precies in het Bornholm-gebied van de Oostzee, waardoor de Europese industrie op instorten staat en de westerse dominantie van de Amerikaanse industrie en dollarvaluta wordt versterkt.

  Hmmm…

  Geen wonder dat de inlichtingendiensten van de VS wanhopig proberen Rusland voor dit alles aan te wijzen, ook al heeft Rusland geen enkel financieel motief om zijn eigen pijpleiding te vernietigen, aangezien deze pijpleiding hun gouden gans is voor miljarden dollars aan inkomsten als Duitsland de wurggreep van de NAVO zou afwijzen en vrede zou sluiten met Rusland.

  Nu kan Duitsland in de nabije toekomst geen Russisch gas meer ontvangen. Die optie is van tafel dankzij deze schaamteloze daad van terrorisme en sabotage.

  Is Amerika’s meedogenloze regime in oorlog met Europa?

  Het lijkt er steeds meer op dat de Verenigde Staten van Amerika, momenteel bezet door een onwettig, crimineel kartel dat de macht heeft gegrepen met de gestolen verkiezingen van 2020, in oorlog is met Europa. De sabotage van de Nord Stream-pijpleiding betekent dat er deze winter geen aardgas zal zijn voor Duitsland, en het wijst op de bijna zekerheid dat chemieconglomeraat BASF zijn activiteiten zal moeten stopzetten, waarschijnlijk nog voor het einde van dit jaar.

  Wat weinig mensen zich realiseren is dat als BASF sluit, de industriële sector van Europa zal instorten.

  BASF levert de overgrote meerderheid van de industriële chemicaliën die nodig zijn voor kunstmest, olieraffinage, lucht- en ruimtevaart, autoproductie, textiel, consumentenproducten, medische benodigdheden en medicijnen, kunststoffen en harsen, en nog veel meer. Zonder BASF kan de Europese industrie niet functioneren, en zonder aardgas kan BASF niet functioneren.

  Zoals in een eerder artikel is aangegeven, zeggen de woordvoerders van BASF zelf dat ze niet eens zeker weten of de chemische fabrieken van BASF ooit weer kunnen worden opgestart als ze worden gesloten, omdat ze sinds de jaren zestig nooit zijn stilgelegd:

  De situatie is zo nijpend dat de Duitse chemiereus BASF – vroeger onderdeel van het door de nazi’s gerunde chemieconglomeraat IG Farben dat oorlogsmisdaden tegen de mensheid heeft begaan – nu bedreigt wordt met de sluiting van fabrieken die sinds de jaren zestig onafgebroken in bedrijf zijn geweest. Zoals auteur Philip Oltermann uitlegt in een artikel in de UK Guardian, getiteld “How gas rationing at Germany’s BASF plant could plunge Europe into crisis,” staat BASF op het punt zijn enorme chemische installaties in Duitsland te sluiten wegens gebrek aan aardgas. Maar het stilleggen van de productie zou permanent kunnen zijn, omdat niemand weet of de fabrieken na een stillegging ooit weer in bedrijf kunnen worden genomen, omdat juist het stilleggen het systeem kan breken.

  Overweeg dit artikel van Reuters uit maart 2022: “BASF zegt dat het zijn productie zal stopzetten als de gasvoorraden tot de helft dalen. Dat artikel legt uit:

  Het Duitse BASF (BASFn.DE) zei woensdag dat het de productie zou moeten stopzetten als de aardgasleveringen zouden dalen tot minder dan de helft van zijn behoeften, terwijl ’s werelds grootste chemieconcern waarschuwde voor de schade aan zijn activiteiten door de stroomschaarste in Europa.

  De vernietiging van Nord Stream 1 en 2 garandeert nu dat BASF gedwongen wordt offline te gaan. Dat betekent dat het gedaan is met de Europese industrie. En dat betekent dat de Europese banken op grote schaal failliet zullen gaan. Het bestaan van de euro – en de EU zelf – staat nu op losse schroeven.

  Door Nord Stream op te blazen, zijn de VS erin geslaagd gebeurtenissen in gang te zetten die West-Europa, zoals wij dat kennen, zal doen instorten, waardoor een continent van de eerste wereld zal veranderen in een hel van de derde wereld vol honger, armoede, werkloosheid en industriële vernietiging.

  Dit resultaat is al in gang gezet en kan niet worden gestopt, aangezien de Nord Stream pijpleidingen niet voor maanden of jaren kunnen worden gerepareerd (er zijn nog geen officiële schattingen van reparatietijden openbaar gemaakt, maar de situatie ziet er nijpend uit). Nu zullen Duitsland en vele andere Europese landen gedwongen worden meer duur LNG te kopen van Amerikaanse exporteurs, wat toevallig miljardenwinsten verschuift van het Russische Gazprom naar in de VS gevestigde LNG-exporteurs.

  Heeft het Biden-regime zojuist zijn eigen Europese bondgenoten gesaboteerd om de Amerikaanse industriële en monetaire dominantie te beschermen?

  Zoals besproken in deze korte podcast die gisteren werd geplaatst, gelooft financieel analist Tom Luongo dat de Amerikaanse Federal Reserve in oorlog is met de Europese Centrale Bank (ECB) in een poging om de euro te laten instorten, de Europese banken failliet te laten gaan en de dominantie van de dollar nog jaren te handhaven (met de Petrodollar-status die het schijnbaar onbeperkt drukken van geld door de Fed mogelijk maakt).

  De herhaalde renteverhogingen van de Fed, in combinatie met de oorlog in Oekraïne, zorgen ervoor dat beleggers Europa ontvluchten en naar in dollars uitgedrukte instrumenten zoals schatkistpapier springen. De Fed heeft al aangegeven dat zij de renteverhogingen zal voortzetten totdat de inflatie is getemd, wat in praktische zin betekent dat zij de rente zal verhogen totdat er iets groots gebeurt op het financiële wereldtoneel. De eerste die breekt, lijkt de Europese banken en mogelijk de ECB zelf te zijn. Luister hier:

  Het opblazen van de Nord Stream-pijpleidingen versnelt de ondergang van de ECB en de euro, waardoor de Verenigde Staten overblijven als de dominante industriële en monetaire machtsfactor van de westerse wereld. Maar het onderstreept ook het verbluffende gevoel van paniek onder functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Financiën en de Fed, nu zij hun Europese bondgenoten opofferen om te proberen de fiat-dollar nog wat langer overeind te houden, zelfs nu de staatsschuld de 31 biljoen dollar nadert en de gelddrukmachine in overdrive gaat.

  De onlangs goedgekeurde ruim 12 miljard dollar voor Oekraïne is duidelijk slechts een gecoördineerde laatste fase van de plundering van de Amerikaanse schatkist door de politieke elite, die zich er terdege van bewust is dat bijna alle valuta van de westerse landen – inclusief Japan en de Verenigde Staten – op de rand van de afgrond staan.

  We lijken ons nu in een wereldwijde staat van wereldoorlog te bevinden, en de meedogenloze bezetters die momenteel de regering van de Verenigde Staten leiden, zijn bereid om meer dan 100 miljoen Europeanen massaal te laten verhongeren, bevriezen en werkloos te maken om nog wat tijd te winnen voor het Ponzi-systeem van de Amerikaanse valuta. Wie heeft vijanden nodig met vrienden als Biden, Obama en Nuland?

  Kijk de volledige, schokkende details in de Situation Update podcast van vandaag:


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  :

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Bewijzen te over dat de verkiezingen in Amerika gemanipuleerd werden, maar de Democraten zijn zo machtig dat er geen onderzoek naar is geweest. Natuurlijk werd uitgebreid geschreven en verteld door de Nederlandse media en NPO dat alles volgens de regels was gebeurd.
  We zien nu de resultaten van deze gemanipuleerde verkiezing.
  Trump, wat je ook van hem mag vinden, hij beëindigde alle oorlogen die de VS onder de Democratische regiems voerde. Onder idool Obama werden op een gegeven moment 8!!!! oorlogen in het buitenland gevoerd en deze griezel kreeg dan ook nog de Nobel prijs voor de vrede. Onder Clinton was het niet anders.
  Geweldig he, die invloed van de Democraten? In Nederland is het niet anders ,met oorlog ophitsers als Rutte en Kaag.

  Een reactie posten