Petitie: Roep minister Jetten tot de orde vanwege zijn afwezigheid bij de Algemene Beschouwingen

Datum:
 • zondag 4 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • NieuwRechts.nl is een petitie gestart om energieminister Rob Jetten tot de orde te roepen vanwege zijn afwezigheid bij de Algemene Politieke Beschouwingen.


  2-9-2022


  Hij vliegt lekker naar de Verenigde Staten voor een congres. En dat tijdens de grootste energiecrisis sinds de jaren '70. De petitie kan hier ondertekend worden.

  Lees ook

  Boeren blokkeren ganse dag toegang tot ijsbedrijf D66-Kamerlid

  In de Tweede Kamer is er verbazing over de afwezigheid van energieminister Rob Jetten (D66) bij de Algemene Politieke Beschouwingen in september, een van de belangrijkste parlementaire debatten van het jaar.

  De reden: Rob Jetten is naar een energieconferentie in het Amerikaanse Pittsburgh, terwijl het land in de grootste energiecrisis sinds de jaren '70 zit. Hij is op dit moment ook al op een klimaatconferentie, op het luxueuze Bali. Tweede Kamerlid  Pieter Omtzigt wil nu dat Rob Jetten gedwongen wordt alsnog te komen en leert prioriteiten te stellen. 

  Ook PVV-voorman Geert Wilders hekelt de afwezigheid van de minister nu het land in de grootste energiecrisis sinds de jaren '70 zit.

  'Vorig jaar was Kaag schoolziek bij de Algemene Politieke Beschouwingen. Nu is Jetten - nota bene de minister van de hoge energierekeningen - er niet bij want hij vliegt lekker naar de VS voor een congres. Wat een dedain, wat een arrogantie. Kan echt niet', schrijft Wilders.

  Wilt u ook dat Rob Jetten prioriteiten stelt? En in Den Haag is bij de Algemene Politieke Beschouwingen? Teken de petitie op nieuwrechts.nl/priorijetten


  NieuwRechts

  0 reacties :

  Een reactie posten