"Oversterfte door vaccins, maar kabinet blijft prikken zetten?" - Dekker (FVD) in coronadebat

Datum:
 • vrijdag 30 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De schade als gevolg van het coronabeleid is ongekend.  29-9-2022


  Sinds het begin van de vaccinatiecampagne is er sprake van ‘onverklaarbare’ oversterfte. Het is niet uitgesloten dat die veroorzaakt wordt door de injecties. Onderzoek wordt niet afgewacht, het kabinet prikt gewoon door.

  Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​  1 reacties :

  Dekker zei

  Dhr. Dekker voert in zijn betoog slechts feiten op en die zijn dermate ernstig dat serieus onderzoek normaal gesproken hard nodig zou zijn. Dit Kabinet, serieus gesteund door PvdA en Groen Links, weigert onderzoek te doen en geeft als reden de Privacy van de mensen op. Inmiddels weet de Overheid alles van ons, helemaal niets is nog veilig en nu het om een zeer ernstige zaak gaat voeren ze Privacy aan? Nooit geweten dat de Privacy van de burgers ook van toepassing is op inmiddels al lang overleden en begraven of gecremeerde slachtoffers van of Corona, of de prikken. Voor wie denkt dat het alleen de afgelopen periode absurd met alle maatregelen is geweest moet dit programma van Zembla maar eens terug kijken en zal tot de conclusie komen dat veel van die corrupte personen in het onderzoek van Zembla, zoals Ab Osterhuis, nog steeds de dienst uit maken in dit land: De overbodige griepprik - Zembla - BNNVARA
  In die periode was er nog sprake van goede journalistiek, ook bij de Publieke Omroepen, nu is het slechts nog propaganda.

  Een reactie posten