Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”

Datum:
 • zaterdag 17 september 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.”


  16-9-2022

  Frontnieuws herdrukt de tekst waarmee Christian Blanchon, generaal van het Franse leger, hulde brengt aan hen die zich hebben verzet tegen de enorme druk van de gedwongen vaccinatie.

  De afgelopen twee dagen heeft de formidabele boodschap aan de ongevaccineerden van de Franse legergeneraal Christian Blanchon, gepubliceerd op 10 september jl. in Medias-presse.info, ook op social netwerken gecirculeerd.

  Na meer dan twee jaar van minachting, belediging en bedreiging aan het adres van de “puurbloedigen”, zijn deze woorden het beste eerbetoon dat hun kan worden gebracht.

  Hieronder de vertaling.

  De boodschap van generaal Christian Blanchon als eerbetoon aan de ongevaccineerden

  Ze zijn er, aan je zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

  Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.

  Mensen die tot een dergelijk karakter, moed en kritisch vermogen in staat zijn, belichamen ongetwijfeld het beste van de mensheid.

  Ze zijn overal te vinden, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, landen en meningen.

  Zij zijn van een bijzondere soort; zij zijn de soldaten die elk leger van het licht in zijn gelederen wenst te hebben.

  Zij zijn de ouders die elk kind zou willen hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt.

  Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenlevingen uitsteken, zij zijn de essentie van de volkeren die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd.

  Ze zijn er, aan uw zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

  Zij deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting weerstond.

  En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren, en geloofden dat ze alleen waren.

  Uitgesloten van de kersttafel van hun families, hebben ze nog nooit zoiets wreeds gezien. Ze verloren hun baan, ze lieten hun carrière in het honderd lopen, ze hadden geen geld meer… maar het kon ze niets schelen. Ze leden onder onmetelijke discriminatie, aanklachten, verraad en vernederingen… maar ze gingen door.

  Nooit eerder in de mensheid is er zo’n casting geweest, we weten nu wie de rebellen zijn op de planeet Aarde.

  Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen en alle religies, de ongevaccineerden, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die zich wisten te verzetten toen alles  instortte.

  U bent het, u bent geslaagd voor een onvoorstelbare test die veel van de zwaarste mariniers, commando’s, groene baretten, astronauten en genieën niet konden doorstaan.

  U bent gemaakt van het materiaal van de grootste die ooit hebben geleefd, die helden geboren onder gewone mannen die schitteren in het donker.

  – Christian Blanchon, generaal van het Franse leger

  Generaal Christian Blanchon, 58 jaar, geboren in Parijs, bezocht de militaire school van Saint-Cyr en gaf les aan de stafschool van Compiègne voordat hij het bevel voerde over het eerste parachutistenregiment in Toulouse. Hij heeft deelgenomen aan buitenlandse operaties in Libanon, Tsjaad, Centraal-Afrika en Kosovo. Hij is nauw verbonden met de politieke beweging Le Patriotes, voorgezeten door Florian Philippot.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Mooi, maar in mijn geval ook een kwestie van geluk hebben en relatief veel 'wappies' om me heen hebben. Me wel al vroeg uitgesproken, dus misschien dat ik al vroeg anderen beïnvloed heb,

  Max Q zei

  Respect voor deze Franse Generaal. Ik voel me als wappie weer erg trots dat ik de gifspuiten altijd heb geweigerd evenals de testen.

  Anoniem zei

  Geweldig!!!!

  Een reactie posten