Digitale Euro komt eraan – Jeroen en Willem nemen de week door deel 2

Datum:
 • zondag 25 september 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • ....... de week van de vaccinatieschade en de internationale ontwikkelingen daar omheen.  25-9-2022


  ZIE HIER de uitzending


  In het tweede deel van het weekjournaal nemen Jeroen en Willem internationaal nieuws door. Bij het onderdeel Agenda 2030 zoomen zij in op de woke-agenda en de digitale Euro die er nu echt aankomt – en daarmee het besluit over welke bedrijven wel en welke bedrijven niet mee mogen doen aan de markt.

  Bij juridisch nieuws gaat het over de hypocrisie betreffende demonstranten wel te vervolgen en misdadigers niet, de week van de vaccinatieschade en de internationale ontwikkelingen daar omheen. Ook de overwinning op Big Tech in Texas omtrent censuur komt aan bod.

  Betreffende medisch nieuws bespreken zij de overlijdensberichten en de laatste nieuwtjes over long-Covid en – wat nou de oversterfte heeft veroorzaakt. De EMA is voornemens permanente autorisatie te geven aan de MRNA-injecties.

  Tot slot gaan zij in op de demonstraties, de trekker-optocht en de demonstratie op 2 oktober door Samen voor Nederland.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
  https://cafeweltschmerz.nl/register/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
  https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

  Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

  cafeweltschmerz.nl


   Zie ook:

  Wie stuurt de revolutie in Iran aan? – Jeroen en Willem nemen de week door (deel 1)

  • 23/09/2022
  •  

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Steeds meer mensen worden met hun geld opgelicht door criminelen en raken hun geld kwijt. De politie staat machteloos, of willen er niets aan doen, met als gevolg dat steeds meer mensen hun geld kwijt raken. Je moet het meegemaakt hebben om te kunnen bepalen dat je wel heel sterk in je schoenen moet staan om niet in de babbeltrucs van de criminelen te stinken. Met stroomuitval ligt het hele systeem op zijn gat en kan er niets gekocht worden. Duurt de stroomuitval lang dan hebben de mensen een probleem met eten kopen. Digitaal geld is alleen goed voor de Overheden zodat ze 100% controle krijgen over je leven.

  Een reactie posten