DICHTE DEUR BIJ HET LAREB – VACCINATIESCHADE NIET BESPREEKBAAR BIJ INSTITUUT OPGEZET VOOR HET MELDEN VAN VACCINATIESCHADE?

Datum:
 • woensdag 28 september 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De paradox kan bijna niet groter zijn.   DICHTE DEUR BIJ HET LAREB – VACCINATIESCHADE NIET BESPREEKBAAR BIJ INSTITUUT OPGEZET VOOR HET MELDEN VAN VACCINATIESCHADE?

  door  | 27 sep 2022 | 

  De paradox kan bijna niet groter zijn. Het officiële instituut voor het melden van vaccinatieschade is niet bereid om een themanummer van de Andere Krant met interviews van mensen die ernstige vaccinatieschade hebben opgelopen in ontvangst te nemen. Dit was onderdeel van een actie om aandacht voor bijwerkingen van het mRNA-vaccin te vragen.

  In het kader van de week van de vaccinatieschade hebben de initiatiefnemers op dinsdag 26 september wel met een levensgrote opblaasbare olifant voor het LAREB gestaan. Het symboliseert uiteraard de olifant in de kamer die onze beleidsmakers niet willen zien: vaccinatieschade! Het bestaat, het is in vele gevallen zeer ernstig en onomkeerbaar.

  Omdat de medewerkers van het LAREB de initiatiefnemers niet te woord wilden staan, heeft Frank Ruesink buiten een toespraak gehouden. Hij benoemt onder andere de 229.000 gemelde bijwerkingen na een corona injectie. Dit is een ongekend hoog aantal en vormt samen met de oversterfte die gelijktijdig met de uitrol van de experimentele mRNA-prikken is opgetreden een duidelijk signaal dat genegeerd wordt door het LAREB en de overheid.

   


   

   
  De organisatoren zijn van mening dat er nu echt serieus onderzoek moet worden gedaan naar een mogelijk causaal verband en dat de vaccinatieronde gepauzeerd moet worden, totdat duidelijk is dat de vaccins echt veilig zijn. Bezoek de website voor meer info over de gezamenlijke onafhankelijke media actie: Week van de Vaccinatieschade: https://www.vaccinatieschade.com/
   

   CAFE WELTSCHMERZ

  Advocaat Niels Vanaken vroeg zich af hoe lang vaccinatieschade nog ontkend kan worden in een interview op Cafe Weltschmerz
   


   

    

  0 reacties :

  Een reactie posten