blckbx today:

Datum:
  • donderdag 29 september 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Nord Stream belang USA | Europese vaccin-data corrupt | Oekraïne Green Deal goudmijn


    ZIE HIER



    De Nord Stream gaspijpleidingen tussen Rusland en Europa zijn gesaboteerd, daar zijn alle deskundigen het over eens. "Er zou onafhankelijk forensisch onderzoek moeten komen naar de integriteit en betrouwbaarheid van de EMA ", vindt data-analist Wouter Aukema die grove onderrapportage en datacorruptie constateert van meldingen van vaccin-bijwerkingen. Zijn de referenda in Oekraïne meer dan een politieke kwestie? Dat en meer in blckbx today.


    Woensdag 28 september

    In de uitzending van vanavond onder andere:

    - De Nord Stream gaspijpleidingen tussen Rusland en Europa zijn gesaboteerd, daar zijn alle deskundigen het over eens. Amerikakenner Laura Slot bespreekt het explosieve dossier waar het vingerwijzen tussen Rusland en Amerika al is begonnen. Wie heeft een motief en wie is de lachende derde?

    - In 2021 sloot de EU een partnerschap met Oekraïne t.a.v. kritieke grondstoffen die cruciaal zijn voor de Europese energietransitie. De mineralen liggen in Oost-Oekraïne waar vandaag referenda plaats hebben gevonden om wel of niet bij Rusland te horen. Dit maakt de referenda meer dan een politieke kwestie, aldus David Boerstra. Hij geeft ons inzicht in het grote belang van de EU bij Oost-Oekraïne en het slagen van de Green Deal.

    - "Er zou onafhankelijk forensisch onderzoek moeten komen naar de integriteit en betrouwbaarheid van de EMA ", vindt data-analist Wouter Aukema die grove onderrapportage en datacorruptie constateert van meldingen van vaccin-bijwerkingen.

    Desk: Historicus Laura Slot, redacteur David Boerstra en data-analist Wouter Aukema

    Presentatie: Anne Willemsen


    Reactie van het EMA op Wouter Aukema

    Naar aanleiding van de reactie van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) op Wouter Aukema, nodigen wij het EMA en Wouter uit om bij blckbx in gesprek te gaan met elkaar.


    blckbx today 

    0 reacties :

    Een reactie posten