Willem Engel en Raisa Blommestijn | Science Summit Uncensored 2022

Datum:
  • donderdag 18 augustus 2022
  • in
  • Categorie: , , ,
  •  Willem en Raisa nemen Agenda 2030 door en zoomen in op een paar SDG's, maar ook wat erachter zit, wie de stakeholders zijn en welke ideologie het is.



    17-8-2022



    Willem Engel en Raisa Blommestijn | Science Summit Uncensored 2022



    Willem en Raisa nemen Agenda 2030 door en zoomen in op een paar SDG's, maar ook wat erachter zit, wie de stakeholders zijn en welke ideologie het is. Daarnaast gaan zij in op Raisa's persoonlijke ontdekkingsreis op de Universiteit Leiden en de cancel-culture, waar zij inmiddels expert in is geworden.

    Over Raisa: Raisa Blommestein, Mr Dr Law & Philosophy Raisa Blommestijn (1994) is een rechtsfilosoof, publicist en politiek commentator. Ze heeft zowel Rechten als Filosofie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. In april 2022 heeft ze succesvol haar Proefschrift verdedigd over de Weimar Republiek, de val van democratie en zijn verval naar totalitarisme (“De geest van Weimar. Een democratie in crisis”). Ze heeft gepubliceerd over meerdere onderwerpen, waaronder vrijheid van meningsuiting, democratische theorie, totalitarisme, de Europese Unie en politieke correctheid. Tijdens de coronacrisis heeft ze bijgedragen aan meerdere rechtszaken, aangespannen om fundamentele rechten te handhaven. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!


    Cafe Weltschmerz



    0 reacties :

    Een reactie posten