We moeten geweld incalculeren

Datum:
 • zaterdag 27 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • ...... en dat is exact de reden hoe Adolf Hitler ooit aan de macht kwam.

     We moeten geweld incalculeren

  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Het geplande COVID-19-virus en de gehele ‘vaccinatie’-campagne daaromheen – waarvan inmiddels via WOB-verzoeken (Wet Openbaarheid van Bestuur) is vastgesteld dat er begin (!) 2019, en derhalve bijna een jaar vóórdat de zogenaamde pandemie ‘uitbrak’, een ‘denktank’ is opgetuigd over hoe om te gaan met ‘vaccinatie’- en testprogramma’s, zogenaamd ‘noodzakelijke’ noodwetten, extreem gewelddadige maatregelen en niet in de laatste plaats psychisch geweld en onderling haat zaaien – was derhalve over evident GEPLAND! Zij wisten EXACT wat de besmettelijkheid en de letaliteit van het virus waren en eveneens wat de gevolgen van de ‘maatregelen’ daarop waren.

  Ik moet telkens weer lachen als ik de reclame van zinloos geweld zie, waarin kinderen laten zien dat pesten en geweld tegen kinderen niet acceptabel is… Maar wat heeft het fascisme 4.0 in werkelijkheid gedaan met de mensen en de kinderen in het bijzonder? Het heeft hen met opzet voorgelogen en bang gemaakt voor zijn ‘goede doelen’! Klimaatangst, pandemie-bangmakerij, uitsluitingsangst, angst voor Rusland, angst voor de eveneens geplande voedsel- en energietekorten, die volgens het VN/WHO/WEF-tuig aanstaande zijn. WAT NOU zinloos geweld! Maar gelukkig betreft dit voor de Nazi-geesteszieke nagestreefde wereld-regering juist het goede doel… en zetten zij daar ook weer geruststellende doelen tegenover, zoals het vereren van gewelddadige zware criminelen als George Floyd, het respect hebben voor psychiatrische patiënten als D66 en GroenLinks-politici en -leden, niet na te denken over dat er tegenwoordig uitsluitend nog jonge, mannelijke ‘vluchtelingen’ lijken te bestaan en iedereen die wèl zelf na kan denken als een potentieel gevaar voor ú en de ‘democratie’ weg te zetten.

  Zij nemen in al hun goedheid zelfs de angst weg voor pedofilie en de daar eveneens direct aan te linken islam. Die moet u allemaal als vriendjes gaan zien en het is vooral NIET de bedoeling dat u de link met de de komst van uitsluitend jonge, getrainde, agressieve moslimmannen en het normaal maken  van pedofilie, huisdieren ontmoedigen door u schuldig te laten voelen, en het inmiddels in aantal toenemende jank-moskeeën iets met omvolking of islamisering te maken zouden hebben. Alles wat er gebeurt is VN/WHO/NAVO/EU – en als zeer giftige NAZI-spin in het web – WEF gepland en men rolt het elke dag een stukje verder voor u uit. En dan al die mensen die bang zijn om de werkelijkheid te aanschouwen en hardnekkig weg blijven kijken. Wat u niet ziet, dat is er ten slotte niet…? Zelf geeft men overigens toe het niet te willen weten, omdat ze daar depressief van worden, en dat is exact de reden hoe Adolf Hitler ooit aan de macht kwam. Het is niet voor niets dat Adolf Hitlers plannen voor de wereld nu werkelijk ÀLLEMAAL worden uitgevoerd door instituten onder blauwe, oranje, groene en rode logo’s en vlaggen… Allemaal maskering en afleiding van het nieuwe wereldwijd georganiseerde Naziregime! En aangezien zij zich op geen enkele manier schamen of ook maar schuldig voelen voor het geweld wat zij ú inmiddels bijna drie jaar lang aandoen met de gehele planning daaraan voorafgaand, moeten we geweld tegen hen ook niet meer schuwen.

  ZIJ zetten excessief geweld tegen ú in om u de mond te snoeren en u te ontmoedigen – wat fascisme is – maar het stopt pas als zij (net als aan het einde van de Tweede Wereldoorlog) met geweld uit hun rattenholen zijn verdreven. Eerder stopt het niet, omdat zij zichzelf in het zadel blijven helpen en houden. Er zijn speren, lansen, hellebaarden en ander wapentuig voor nodig om dergelijke ‘ridders’ uit het zadel te stoten, want anders blijven zij (dezelfde poppetjes in een andere samenstelling) gewoon weer terugkomen. Met geweld uit het zadel stoten, berechten en levenslang opsluiten deze landverraders! Een andere oplossing is, inmiddels bewezen, uitgesloten! We moeten derhalve geweld incalculeren. Al is het maar, omdat zij het zelf niet schuwen tegen ú te gebruiken!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten