Landverraad? – Frank Stadermann en Gideon van Meijeren

Datum:
 • zaterdag 27 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 • Het is een publiek geheim dat minister-president Mark Rutte en diverse ministers nauwe banden hebben met het World Economic Forum.
  26-8-2022   Het is een publiek geheim dat minister-president Mark Rutte en diverse ministers nauwe banden hebben met het World Economic Forum. De agenda van het WEF is ronduit zorgwekkend. Nederland moet als soevereine staat verdwijnen en moet gaan worden geregeerd door een wereldregering. En het eigendomsrecht moet gaan verdwijnen. “You will own nothing and you will be happy”, zo luidt het credo van het WEF. Er wordt dus gestreefd naar een omwenteling in Nederland door een buitenlandse organisatie en onze bewindslieden werken daaraan mee.

  Mag dat zomaar? In deze korte video legt Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie in een gesprek met Frank Stadermann uit dat hier sprake lijkt te zijn van landverraad in de zin van art. 97a Wetboek van Strafrecht.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

  Registreren

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!


  3 reacties :

  Anoniem zei

  Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  Anoniem zei

  Anoniem 1, helaas geldt dat niet voor diegenen die aan de macht zijn want die lappen de wet aan hun laars en de rechterlijke macht doet er net zo hard aan mee. Dat is tot nu toe in en voor iedere oorlog zo geweest en feitelijk zijn we in oorlog, alleen de meesten weten het niet. De grootste klap moet nog komen want daar ontkomen we niet meer aan gezien de opstelling van het Westen vanwege het dumpen voor miljarden aan wapens in Oekraïne. Geen geld voor de armen, wel miljarden voor asiel en Oekraïne.

  Dekker zei

  Niemand van onze Ouders of Groot Ouders had kunnen bevroeden dat na het Hitler tijdperk de wereld 80 jaar later weer geregeerd wordt door een nazaat van de Nazi's, Klaus Swab, hierin gesteund door schatrijke mensen die de wereldbevolking fors willen reduceren en de overlevenden overheersen.
  Nazi's waren Nationaal socialisten, tegenwoordig mogen alle kwalijke stromingen zoals Communisme, Nationaal Socialisme, Maoïsme onder de noemer Globalisme gerekende worden, D'66 is daar een weerzinwekkend voorbeeld van.
  Alles wat heden ten dage door politiek en pers naar voren gebracht wordt, zoals Corona, in 2019 werd er door Rutte al een werkgroep opgericht hoe te handelen bij een pandemie(zie WOB document) Klimaat, Oekraïne en zogenaamde "vluchtelingen" , alles is op gericht angstzaaien en daarna onderdrukking. De Media is al lang over genomen door de Globalisten en zolang 3/4 van Nederland trouw hun krantje leest en het 8 uur journaal kijkt en alles voor waar aanneemt wat de bedriegende Media ze voorschotelen, zullen ze ook niet wakker schrikken van wat ze nog te wachten staat. Laten we dankbaar zijn dat de meeste van onze ouders of groot ouders, die de oorlog met al z'n verraad en ontberingen nog hebben meegemaakt, de huidige smeerlapperij niet meer hoeven mee te maken.

  Een reactie posten