WE GAAN ER ALLEMAAL AAN…!

Datum:
 • zondag 7 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Wanneer komen de burgers eindelijk in opstand tegen deze Satanische methoden? 
  WE GAAN ER ALLEMAAL AAN…!

  Het volgende vaccin-slachtoffer – 2021

  (Door: “Driek”)

  Straks zitten al die trouwhartige Nederlanders die hun stem op verkeerde partijen hebben uitgebracht de komende winter in kou en duisternis. Want het plan van de Nieuwe Wereldorde is dat wij allemaal armlastig zijn en gas en elektra voor de burger onbetaalbaar wordt. Wij mogen binnenkort slechts een enkele keer onder de douche.

  Doch als tegemoetkoming krijgen we een chip in ons hoofd, waardoor we moeiteloos zijn te manipuleren en te bedriegen. Onze bezittingen zijn ons dan wel afgenomen, we zijn dan volkomen kaalgeplukt, maar we zijn allemaal dolgelukkig. Dit is wat ons te wachten staat, doordat het merendeel der Nederlandse burgers gehoorzaam de bevelen opvolgt van de Haagse criminelen.

  Wij gaan met een sneltreinvaart naar een onherstelbare armoede, een niet meer te stuiten ellende is onze toekomst. Doch blijkbaar willen die Haagse patjepeeërs de komende ramp verdoezelen. Want onze minister-president Mark Rutte (1967) toont zoals gewoonlijk een lachend smoelwerk. Dat die man niet doodmoe is van zich zelf.

  Waar ik mij ten zeerste ongerust over maak, is het feit dat de Nederlandse burger de vreselijke ramp die zich voltrekt niet ziet aankomen. De zon straalt voor die lieden aan een wolkeloze hemel. Uitgelaten wordt er door figuren van divers pluimage de zotskap opgezet. Duizenden burgers aanschouwden de vaartuigen waarop werd feestgevierd. Ook de politie en de Rijksoverheid en Gemeente Amsterdam hadden een eigen boot.

  Haal de vijand maar binnen – 2020

  Edoch, geachte lezer, het gruwelijk noodlot dat boven ons aller hoofden hangt, zal binnenkort het uitbundig feestgedruis overstemmen. De apekool die onze volksvertegenwoordigers uitkramen om het volk rustig te houden, is flagrante leugenpraat. Wij allen gaan geruisloos het schip in. Onze zuurverdiende centen zijn door het Haagse geboefte verkwist. Het is meer dan misdadig dat de geboren en getogen Nederlanders vele jaren op een wachtlijst staan voor een woning. Onze nijvere boeren zijn ten einde raad en blokkeren de wegen. Ook de opvang van het islamitisch gespuis is vastgelopen, want er zijn geen huizen voor die duizenden zandhazen die in een Luilekkerland dachten te arriveren.

  In 1942 gingen de Duitsers van huis tot huis en van deur tot deur om de Joodse burgers in concentratiekampen te vernietigen. Zij werden de gaskamer ingedreven of gedood met een injectie. In het jaar 2020 dreigde onze minister van Gezondheid Hugo de Jonge: Wij weten jullie postcode, wij gaan van deur tot deur en van arm naar arm. De gehoorzame burgers worden met een giftig mengsel geïnjecteerd, waardoor velen ernstig ziek worden. In veel gevallen moeten zij die prik met de dood bekopen.

  Wanneer komen de burgers eindelijk in opstand tegen deze Satanische methoden? Want er is niets veranderd. Nog altijd zijn het gewetenloze sujetten die de spuit hanteren en hun medemens veroordelen tot een leven van kwelling. De Tweede Wereldoorlog heeft de mensheid niets, maar dan ook niets geleerd. Als het aan de boven ons gestelde lieden ligt, eten wij binnen afzienbare tijd droog brood.

  Ik wens U allen nog een gezegende dag.

  Door:
  “Driek”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten