Voordracht Karel van Wolferen nr. 48: "De Rockefeller-controle nachtmerrie"

Datum:
 • donderdag 25 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen ........



  25-8-2022





  Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

  Deelnemers van Gezond verstand krijgen nummer 48 op zaterdag 27 augustus in de brievenbus. --- Maak kennis met Gezond Verstand en lees alvast een van de preview artikelen: https://gezondverstand.eu/preview-art... Gezond Verstand vrijblijvend op proef Wilt u Gezond Verstand lezen en uitproberen? Neem dan een proefabonnement op Gezond Verstand: ◽ Ontvang Gezond Verstand in uw brievenbus ◽ Toegang tot het forum op onze website ◽ Toegang tot het complete digitale archief. Ga naar: https://gezondverstand.eu/doe-mee-2022/ šŸ“° Volg Gezond Verstand via: ◽ Website: https://gezondverstand.eu/ ◽ Telegram: https://t.me/gezond_verstand ◽ Facebook: https://www.facebook.com/StichtingGez... ◽ Twitter: https://twitter.com/_GezondVerstand ◽ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/stic... ◽ Instagram: https://www.instagram.com/gezondverst... šŸ“» Kijk/beluister Gezond Verstand via: ◽ YouTube: https://www.youtube.com/c/stichtingge... ◽ Spotify: https://open.spotify.com/show/7J42HUF... ◽ Soundcloud: https://soundcloud.com/gezond-verstand


  Stichting Gezond Verstand


  2 reacties :

  Anoniem zei

  De desinformatie is overal in de westerse wereld. In het NHD van dinsdag een heel huilartikel over een OekraĆÆense vrouw van een AZOV commandant. Ze beweert dat de AZOV regimenten TEGEN de Duitsers in WO2 hebben gevochten. Het is gelogen maar stel dat het wel zo zou zijn waarom hebben de tegenwoordige AZOV soldaten dan allemaal Hakenkruizen op hun uniform of zelfs hakenkruis tatoeages? Misschien dat dat secreet ook kan uitleggen waarom die AZOV bateljons al jaren mannen, vrouwen in kinderen in Oost OekraĆÆne vermoorden?
  Dat het NHD zich verlaagt tot een dergelijk leugenachtig artikel, maarja dat is de media van tegenwoordig. Het begint er op te lijken dat politiek en media uit zijn op een kernoorlog met Poetin gezien hun strijdlustige taal en geschrift.
  Ik denk dat als Poetin zich morgen uit Ukraine zou terug trekken de Westerse idioten nog uit zijn op oorlog met welk land dan ook.

  Anoniem zei

  Even een aanvulling op mijn commentaar over de AZOV bateljons: https://nl.wikipedia.org/wiki/Azovbataljon
  https://openbaararchief.nl/ww3/2022/04/06/wat-is-het-azovbataljon/
  https://www.frontnieuws.com/oekraiense-strijdkrachten-en-azov-bataljon-in-donbass-staan-op-het-punt-van-omsingeling/
  Dit weet het NHD ook en dat soort artikelen zijn er om de burgers op het verkeerde been te zetten, schandalig.

  Een reactie posten