Turbo-kanker wordt nu gemeld. Het is onmogelijk te verklaren. Nooit eerder gezien

Datum:
 • zondag 21 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • We hebben een probleem.


  21-8-2022


  Ik haat de titel van dit bericht, schrijft Etana Hecht, maar er was geen andere titel voor dit bericht. We zijn op een punt waar de informatie snel en heftig binnenkomt, en dat helpt ons naar dat kantelpunt te duwen waar we allemaal naar toe werken, maar het gaat gepaard met veel pijn en lijden.

  Chef Pathologie

  Dr. Ute Kruger is onderzoeker en hoofdarts aan de Lunds Universiteit in Zweden. Zij is het voormalige hoofd van de afdeling Pathologie, een vakgebied waarin zij de laatste 25 jaar heeft gewerkt, met als specialiteit de diagnose van borstkanker gedurende de laatste 18 jaar. Ze heeft duizenden autopsies en borstkanker monsters bestudeerd. Zij is zeer vertrouwd met de sector en de leeftijd van de patiënt, de grootte van de tumor en de graad van kwaadaardigheid liggen allemaal binnen haar vakgebied en hebben een natuurlijk ritme gehad gedurende haar loopbaan. Dat natuurlijke ritme kwam tot stilstand in 2021 toen de uitrol van het vaccin begon.

  Link naar Video

  Doctors for Covid Ethics plaatste een interview met haar waarin ze haar bezorgdheid deelde over ongewone kenmerken die opdoken in stalen van het afgelopen jaar.

  • Leeftijd – De gemiddelde leeftijd van de monsters die ze ontving daalde, met een stijging van het aantal monsters van mensen in de 30-50 jaar.
  • Grootte – Het was vroeger ongebruikelijk voor Dr. Kruger om een tumor te vinden van 3 cm groot. In deze nieuwe omgeving ziet ze regelmatig tumoren van 4 cm, 8 cm, 10 cm, en af en toe 12 cm. Een schokkende anekdote: 2 weken geleden vond ze een tumor van 16 cm die een hele borst in beslag nam.
  • Meervoudige tumoren – Dr. Kruger begint meer gevallen te zien van meervoudige tumoren die groeien in dezelfde patiënt, soms zelfs in beide borsten. Ze had 3 gevallen binnen 3 weken van patiënten die tumoren hadden die in meerdere organen groeiden. Eén had tumoren in zijn/haar borst, alvleesklier en longen binnen enkele maanden nadat hij/zij was ingeënt.
  • Recidief – Er is een toename van patiënten die al vele jaren in remissie waren van hun kanker en die plotseling een agressief recidief van hun kanker kregen kort na vaccinatie.

  Uitspreken

  Dr. Kruger dacht aanvankelijk dat deze turbokankers, zoals zij ze noemt, te wijten waren aan vertraagde doktersafspraken als gevolg van Covid lockdowns, maar die periode is al lang voorbij, en de tumoren groeien nog steeds agressief, en bij jongere patiënten. Zij meldde een aantal van deze gevallen bij de FDA, en hoewel enkele hogere ambtenaren aanvankelijk bereid waren haar te ontmoeten, annuleerden zij de ontmoeting zonder enige uitleg de volgende dag en stuurden in plaats daarvan een telefoonagent om haar rapport op te nemen.

  Zes maanden geleden verscheen Dr. Kruger op een panel in Duitsland om haar theorie te presenteren dat vaccinatie agressieve tumoren veroorzaakt, en zij vroeg om hulp van de artsen op die top bij het verzamelen van gegevens. Helaas waren slechts weinigen van hen bereid die gegevens te verzamelen en met haar te delen.

  Autopsies

  Een deel van Dr. Kruger’s tijd wordt besteed aan autopsies, en zij vestigde de aandacht op een groot aantal verontrustende anomalieën.

  • Een 60-jarige had meerdere kwaadaardige aandoeningen. Hij kreeg 2 doses van het Covid-vaccin tijdens de chemotherapie en ontwikkelde toen het Guillain-Barre-syndroom. Ze vond ontstekingen in het ruggenmerg, de hersenen en de bloedvaten.
  • Een 80-jarige vrouw raakte verlamd een maand na vaccinatie. Dr. Kruger vond een bloeding in het ruggenmerg in de buurt van de nek, iets wat ze nog nooit eerder had gezien. Onder de microscoop zag ze een ontsteking in het bloedvat dat de scheur veroorzaakte en de bloeding veroorzaakte. Ze vond ook ontsteking in de hartspieren, dat is myocarditis.
  • Dr. Kruger werd opgeroepen om een geschil te beslechten tussen een familie van een overledene, en de artsen die de autopsie ondertekenden. De familie en hun arts geloofden dat de dood het gevolg was van het Covid-vaccin, maar degenen die de autopsie uitvoerden kwamen niet met bevindingen die dat ondersteunden en legden geen verband tussen de dood en het vaccin. Toen Dr. Kruger haar eigen autopsie uitvoerde, vond ze bewijs van myocarditis en vasculitis- ontsteking van de bloedvaten in de longen. De oorspronkelijke autopsie had die signalen ofwel gemist ofwel er niet naar gezocht, en de familie had gelijk. Dr. Kruger deelde haar mening, gesteund door een andere patholoog van hoog niveau uit Duitsland, dat de dood inderdaad te wijten was aan het Covid-vaccin.

  Dr. Kruger schetste 3 grote problemen met de manier waarop autopsies momenteel in de praktijk worden uitgevoerd:

  1. Patienten informatie is slordig. Dr. Kruger heeft persoonlijk verschillende gevallen gehad waarin clinici hadden geschreven dat de patiënt niet gevaccineerd was voor de autopsie, terwijl in feite in hun medisch dossier was gedocumenteerd dat ze gevaccineerd waren voor Covid.
  2. De typische autopsie gaat niet diep genoeg om de onderliggende oorzaak van bepaalde medische problemen vast te stellen. Er wordt geen grondig histopathologisch onderzoek gedaan van de weefsels waar de schade van het vaccin waarschijnlijk te zien zou zijn, maar dat nodig is om markers van door vaccinatie veroorzaakte schade op te sporen, zoals immunologische infiltraten of spike-eiwitten in myocardweefsels. Dr. Kruger voerde grondiger onderzoeken uit en vond myocarditis en ontstekingen die bij de oorspronkelijke autopsie waren gemist.
  3. Er is een gebrek aan ervaring in het evalueren van deze bevindingen, en een gebrek aan wil om gevallen goed in context te plaatsen. Bovendien rapporteren de meeste autopsie-artsen de gevallen niet aan de FDA.

  Hoewel de getuigenis van Dr. Kruger van nature anekdotisch is, zou haar bezorgdheid als jarenlang patholoog op topniveau zeer ernstig moeten worden genomen en nader moeten worden onderzocht. Natuurlijk zou dat een eerlijk reguleringssysteem vereisen, waar het tegenwoordig ernstig aan lijkt te ontbreken.

  “Ik kijk toe hoe mensen vermoord worden”

  Dr. Kruger verklaarde dat zij vaccinatie ziet als een trigger voor snelgroeiende tumoren en auto-immuunziekten. Ze ziet veel ontstekingen naast tumoren, en natuurlijk, het is niet alleen borstkanker. Vele andere pathologen hebben aan Dr. Kruger gemeld dat zij een toename zien van kankers, kankers in meerdere organen, en zeldzame kankers.

  Ze eindigde met te zeggen: “Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen. Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen worden vermoord en er niets is wat ik kan doen”.

  De eerste stap om een probleem op te lossen is erkennen dat er een probleem is. We hebben een groot probleem, en om het te kunnen oplossen, moet je het erkennen. Het is tijd om druk uit te oefenen op artsen om zich uit te spreken. Elke dokter die bewust genoeg is om te begrijpen dat er iets mis is, moet het probleem beginnen aan te pakken. Een bijkomende motivatie kan de druk zijn van de wetenschap dat het allemaal op het punt staat te ontploffen, en ze willen niet aan de verkeerde kant van de lijn staan wanneer dat gebeurt.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten