STIKSTOFCRISIS IS ÉÉN-TWEETJE TUSSEN KABINET EN RABOBANK

Datum:
 • zaterdag 20 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Dit ziet er heel erg uit als doorgestoken kaart. 
  STIKSTOFCRISIS IS ÉÉN-TWEETJE TUSSEN KABINET EN RABOBANK

  (Door: “Weethetwel”)

  Stikstofminister Van der Wal is kwaad, omdat ze steeds meer alleen komt te staan met haar stikstofcrisis. Niemand van haar collega’s wil haar nog steunen. Nu is die verzonnen stikstofcrisis ook het toppunt van stupiditeit waarvoor het kabinet in de hele wereld uitgelachen wordt. Zo’n standpunt is niet te verdedigen, zéker niet wetenschappelijk. Waarom is dit hele circus dan opgetuigd? Daar was het kabinet wél duidelijk over: het diende om de boeren te onteigenen om zodoende goedkoop de landbouwgrond te bemachtigen voor andere doeleinden. Waarom trekken die andere ministers dan ineens de keutel in? Het antwoord is verbijsterend eenvoudig: het doel van de stikstofcrisis is bereikt en dan ga je je naam niet nog even verbinden aan een standpunt waardoor je de rest van je leven niet meer serieus genomen wordt.

  Wat is er gebeurd?

  Vorige week maakte de Rabobank het volgende bekend: “Rabobank heeft uit voorzorg al haar leningen aan Nederlandse zuivelboeren vanwege de ’significant toegenomen onzekerheid’ door de stikstofaffaire als ’kwetsbaar’ bestempeld”. Boeren aan de rand van een natuurgebied (en welke boer is dat niet?) kunnen geen leningen meer krijgen.

  Wanneer de Rabobank, die 85% van de Nederlandse boeren financiert, gaat rommelen met de financiering en geen leningen meer verstrekt, is het een kwestie van tijd dat de boerenbedrijven als appels uit de boom gaan vallen. Mission Accomplished, het doel is bereikt. Dit ziet er heel erg uit als doorgestoken kaart. Van tevoren is waarschijnlijk al geregeld dat er maar één partij hoeft te zijn die net doet alsof hij de stikstof-onzin gelooft en dat is: de Rabobank. Nu de Rabobank publiekelijk heeft toegezegd voortaan het beleid hier op te richten, probeert iedereen zo snel mogelijk weg te wezen en net te doen of ze niet meegedaan hebben aan de onzin. De Rabobank regelt het verder intern wel. De andere ratten verlaten snel het schip. De stikstofcrisis sterft een snelle dood.

  Dienst-wederdienst

  Zowel de Rabobank als de regering ontpoppen zich steeds meer als trouwe vazallen van de globalisten en de Nieuwe Wereldorde. Het is geen wonder dat ze elkaar dan ook helpen tot wederzijds voordeel. Het voordeel voor de regering is dat ze door deze toezeggingen van de Rabobank een grote stap heeft gezet in de onteigening van de boeren. Het voordeel voor de Rabobank is een grotere kans op de miljardenopdracht van de regering om straks de CO2 staatscontrole van de Nederlanders te mogen voeren, gekoppeld aan de QR-code. De grootste opdracht die ooit wordt verleend.

  Het voordeel voor beiden is dat hierdoor de maatschappij weer een flink stuk opschuift in de richting zoals dat bepaald wordt door het World Economic Forum waar zij beiden helemaal achter staan. Daar hoort natuurlijk deze onteigening bij.

  You will be happy. De buitenlandse opdrachtgevers zullen dik tevreden zijn.

  Door:
  “Weethetwel”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  (PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”. Alleen in de corona-periode al meer dan 60. Het is een interessante ontdekkingstocht naar pogingen om de mensheid te gronde te richten)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Er komt een economische crisis aan die zijn weerga niet kent en dat zorgt er voor dat er heel veel bedrijven gaan omvallen en zodoende komt het personeel op straat te staan. Ook de RABO bank zal er niet aan ontkomen en zal dan wel weer met het geld van boeren en burgers gered moeten worden. Wat mij betreft mag dat RABO schorem failliet gaan en failliet blijven. De andere banken zijn trouwens geen haar beter en willen totale heerschappij over de financiën en ze beginnen dus met het afschaffen van contant geld. Het zal veel mensen een zorg zijn want het is allemaal zo makkelijk zonder contant geld, ze vergeten dat ze de controle kwijt raken.

  Een reactie posten