Jordan Peterson en Michael Yon: "Rutte is schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau"

Datum:
 • woensdag 3 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • De Canadese klinisch psycholoog en sociaal criticaster Jordan Peterson en de Amerikaanse schrijver Michael Yon hebben in een tweegesprek uitgehaald naar de Nederlandse regering en premier Mark Rutte.


  Bart Reijmerink 3-8-2022


  In navolging van de Amerikaanse oud-president Donald Trump bespraken Peterson en Yon kort de boerenprotesten in Nederland. Volgens beide heren voert de Nederlandse overheid een irrationeel en zelfs "stalinistisch" beleid.

  Volgens de Amerikaan Yon is het terecht dat de boerenopstanden in Nederland internationale media-aandacht krijgen. Volgens de Amerikaan hebben de kabinetsplannen in Nederland stalinistische trekjes. Er wordt een fictief probleem geschetst, zowel Peterson als Yon menen dat er geen stikstofcrisis is, om vervolgens als oplossing land te kunnen onteigenen. 

   

   

  Recent heeft Donald Trump het in een toespraak opgenomen voor de Nederlandse boeren. Volgens Trump zijn het "helden" die opstaan tegen een overheid die de "klimaattirannie" heeft omarmd. 

  "De klimaatcrisishoax riskeert zelfs mondiale hongersnood," aldus Trump tijdens een toespraak.

  De voormalig president vond het bewonderenswaardig hoe de Nederlandse boeren in opstand zijn gekomen. "Op dit moment zijn boeren in Nederland - van alle plekken ter wereld - opgestaan tegen de klimaattirannie van de Nederlandse overheid. Kun je dat geloven? De regering wil daar de productie van Nederlandse boerderijen enorm verlagen terwijl er mondiaal een voedseltekort is."

  Volgens de Republikein is het zorgwekkend dat de Nederlandse overheid zich dwangmatig bemoeit met de boerensector. "Ze zeggen dus gewoon dat je niet zelf mag bepalen wat je doet met jouw grond. Dat je geen mest mag gebruiken. Dat je je vee moet weg doen!"

  Nieuw Rechts

   

  0 reacties :

  Een reactie posten