Amerikaans officieel regeringsrapport zegt dat COVID-19 vaccins het risico op kanker met 143.233% keer doen toenemen

Datum:
 • woensdag 24 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Kanker begint wanneer genetische veranderingen de normale replicatie en vervanging van cellen in het lichaam verstoren.


  24-8-2022


  Cellen beginnen ongecontroleerd te groeien en kunnen een tumor vormen. Het is de tweede belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten, schrijft Expose-news.com.

  Helaas lijkt het erop dat de ziekte aan het toenemen is dankzij de experimentele Covid-19 injecties. Want de officiële gegevens van de Amerikaanse regering bevestigen dat het risico om kanker te krijgen na een COVID-19 vaccinatie met een schokkende 143.233% toeneemt.

  De Centers for Disease Control (CDC) beheert een Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) dat historische gegevens bevat over bijwerkingen die gemeld zijn over elk vaccin dat in de Verenigde Staten van Amerika is toegediend.

  Een snelle zoekactie in de CDC VAERS database naar het aantal kankergevallen dat gemeld is als bijwerkingen van de COVID-19 injecties sinds ze voor het eerst in de VS zijn uitgerold, laat zien dat er van december 2020 tot 5 augustus 2022 in totaal 2.579 bijwerkingen in verband met kanker zijn gemeld in slechts 1 jaar en 8 maanden.

  COVID-19 vaccins Bron (klik voor groot)

  Maar als men een soortgelijke zoekactie uitvoert in de VAERS-databank over het aantal kankergevallen dat als bijwerkingen gemeld is bij alle andere beschikbare vaccins tussen 2008 en 2020, een periode van 13 jaar, dan blijkt dat er slechts 791 bijwerkingen waren die met kanker te maken hadden.

  COVID-19 vaccins Bron (klik voor groot)

  Velen zouden gewoon beweren, zonder hun bewering met enig bewijs te staven, dat dit gewoon komt door de hoeveelheid COVID-19 injecties die toegediend worden in vergelijking met alle andere vaccins. Maar helaas, iedereen die dit beweert heeft het mis.

  Wij kunnen dit zien door te kijken naar het aantal toegediende doses.

  De volgende grafiek toont het totale aantal toegediende doses griepvaccin in 13 volledige griepseizoenen, helemaal vanaf het griepseizoen 2008/2009 tot en met het griepseizoen 2019-2020. De gegevens zijn ontleend aan de CDC info die u hier kunt vinden.

  Bron

  In totaal zijn er tussen het griepseizoen 08/09 en het griepseizoen 19/20 in de VS 1.720.400.000 (1,7204 miljard) doses van de griepprik toegediend.

  De CDC bevestigt ook dat er tussen 2008 en 2020, een periode van 13 jaar, slechts 64 voorvallen in verband met kanker gemeld zijn als bijwerkingen van de griepvaccins.

  Griep vaccins Bron (Klik voor groot)

  Alleen al op basis van het aantal bijwerkingen in verband met kanker, kunnen we zien dat er 40,3x zoveel kankergevallen zijn geweest in verband met COVID-19 vaccinatie dan er zijn geweest in verband met griepvaccinatie.

  Maar hoewel schokkend, geeft deze statistiek de ernst van de situatie niet goed weer. Daarvoor moeten wij het aantal kankergevallen per 100.000 toegediende doses kennen.

  Op basis van de bovenstaande cijfers van de CDC komt het aantal gemelde bijwerkingen in verband met kanker per 100.000 toegediende doses griepvaccin overeen met slechts 0,0003 per 100.000 doses.

  Volgens “Our World in Data” zijn er vanaf 9 augustus 2022 606 miljoen doses van de COVID-19 vaccins toegediend in de VS. Dat betekent dat er tussen 2008-2020 eigenlijk bijna 3x zoveel griepvaccins zijn toegediend dan COVID-19 injecties sinds eind 2020, laat staan alle andere vaccins die zijn toegediend.

  Bron

  Het aantal gemelde bijwerkingen in verband met kanker per 100.000 toegediende doses Covid-19-vaccin komt dus overeen met 0,43 per 100.000 doses.

  Dat betekent dat Covid-19 vaccinatie 1433,33x / 143.233,33% meer kans heeft om kanker te veroorzaken dan griepvaccinatie. Men kan stellen dat, omdat de getallen zo buitengewoon laag zijn voor het griepvaccin, dat griepvaccinatie geen kanker veroorzaakt. Men kan dus stellen dat het risico om kanker te krijgen na Covid-19 vaccinatie 1433x groter is dan het achtergrondrisico.

  Dit zou echter niet echt als een verrassing moeten komen, aangezien wij reeds wetenschappelijk bewijs hebben dat de COVID-19 mRNA-injecties kanker van de eierstokken, de alvleesklier en de borst kunnen veroorzaken.

  De homologe recombinatie DNA-herstelroute is één van de mechanismen die het lichaam gebruikt om te voorkomen dat uw cellen kanker worden als reactie op omgevingsstress.

  En in oktober 2021 hebben twee gerespecteerde wetenschappers, Jiang en Mei genaamd, een paper laten publiceren, na peer review, in MDPI, waaruit blijkt dat het SARS-Cov-2 spike-eiwit het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten heeft uitgewist.

  Het virale spike-eiwit was zo giftig voor dit mechanisme dat het 90% ervan uitschakelde. Als het hele spike-eiwit in de kern (in de eierstokken) terechtkwam, en er werd genoeg van geproduceerd en het bleef lang genoeg rondhangen voordat het lichaam het allemaal kwijt kon, dan zou het kanker veroorzaken.

  In het geval van een natuurlijke infectie is het gelukkig onwaarschijnlijk dat dit gebeurt. Maar de experimentele mRNA “vaccins” induceren dat er spike-eiwit geproduceerd wordt in en rond de celkern, en dat gebeurt minstens 60 dagen lang en bijna zeker langer.

  Dit is waarschijnlijk de reden waarom het aantal gevallen van eierstokkanker nu een recordhoogte bereikt.

  Officiële Britse gegevens, gepubliceerd door Public Health Scotland, die u hier kunt vinden, onthullen het aantal vrouwen dat eierstokkanker krijgt vanaf de invoering van de COVID-19 injectie bij de algemene bevolking. Helaas was de bekende trend in 2021 aanzienlijk hoger dan in 2020 en het gemiddelde van 2017-2019.

  Eierstokkanker Bron (Klik voor groot)

  Bovenstaande grafiek geeft de periode tot juni 2021 weer, maar de grafieken op het dashboard van Public Health Scotland laten nu cijfers zien tot en met december 2021 en laten helaas zien dat de kloof nog groter is geworden, waarbij het aantal vrouwen dat aan eierstokkanker lijdt aanzienlijk is toegenomen.

  (Klik voor groot)

  Als u nog steeds een injectie wilt nemen die u er niet van weerhoudt COVID-19 te krijgen, u er niet van weerhoudt COVID-19 te verspreiden, uw kans op sterfte aanzienlijk verhoogt (zie hier), en uw kans op kanker met 143.233% verhoogt, dan is dat uw zaak. Maar misschien kunt u nu wat meer begrip opbrengen voor de reden waarom vele anderen dat gewoon weigeren.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het valt mij iedere keer op dat als je met gevaccineerde mensen over de o versterft praat die mensen alles de schuld geven, leeftijd, het weer, warm of koud, de gegevens van het CBS kloppen niet, kortom, ze hebben overal een verklaring voor, maar het ligt absoluut niet aan de prikken die ze gehad hebben, ook niet als ze keer op keer ziek worden, al of niet van de corona. Kortom, een discussie met een paar simpele vragen kunnen ze niet beantwoorden.

  Een reactie posten