3x waarom de grond van Nederlandse boeren wordt afgepakt

Datum:
 • zondag 7 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak” 


  Robin de Boer 7-8-2022
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:32

  Het afpakken van grond van de Nederlandse boeren heeft meerdere doelen. Dat zei de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in The Zelenko Report.

  Het eerste doel: de macht krijgen over de voedselproductie en -distributie. Daarmee komt ons lot in de handen van de globalisten en ‘het beest’ te liggen, aldus Yon in gesprek met Ann Vandersteel.

  Tristate City

  Het tweede doel: het afbreken van het fundament van de Nederlandse cultuur. In veel landen vormen de boeren het fundament van de cultuur, zei hij. “Dat geldt zeker voor Nederland, waar boeren ongeveer 62 procent van de grond bezitten.”

  Het derde doel: de globalisten willen de grond gebruiken om Tristate City te creĆ«ren. Ze willen het grootste deel van Nederland, BelgiĆ« en Duitsland veranderen in Tristate City, dat een ‘slimme stad’ moet worden, zei Yon.

  Schoothondje

  Eerder noemde hij premier Rutte het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Het is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen.”

  Yon wees erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak” zei hij, verwijzende naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.  0 reacties :

  Een reactie posten