1 op 25 cliënten werd in 2021 behandeld voor bijwerkingen van Covid vaccins, zegt Duitslands grootste ziektekostenverzekeraar

Datum:
 • vrijdag 12 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Een op 25 mensen heeft in 2021 een medische behandeling gekregen voor de bijwerkingen van covid-vaccinaties,


  12-8-2022


  zo heeft de grootste openbare ziektekostenverzekeraar van Duitsland, de Techniker Krankenkasse (TK), bekendgemaakt.

  In 2019 waren er onder de 11 miljoen verzekerden 13.777 medische behandelingen nodig wegens bijwerkingen van vaccins. In 2020 bedroeg het aantal dat een behandeling nodig had 15.044.

  In 2021 schoot het aantal echter omhoog tot 437.593… een stijging van meer dan 3.000 procent.

  Op grond van de cijfers van de Techniker Krankenkasse wordt verwacht dat maar liefst 1 op de 500 injecties met het covid-vaccin ernstige bijwerkingen zal veroorzaken, bericht Rair Foundation.

  De beerput van bijwerkingen van vaccins in Duitsland ligt eindelijk helemaal open. Volgens de Nederlandse nieuwssite, Blckbx, blijkt vijf maanden na een Wob-verzoek dat 437.593 van de 11 miljoen verzekerden van het grootste ziekenfonds van het land, de  Techniker Krankenkasse (TK), in 2021 een medische behandeling hebben moeten ondergaan wegens bijwerkingen van het Covid-vaccin. Dat is 1 op 25 en een stijging van 3000 procent.

  Deze week heeft TK eindelijk feiten en cijfers gegeven over het aantal behandelingen dat zij in 2021 moesten vergoeden wegens (ernstige) bijwerkingen van covid-vaccins. Maar helaas, het kostte veel strijd en moeite om antwoorden te krijgen op het Wob-verzoek.

  In 2021 kreeg het massaal aantal van 437.593 verzekerden, of 1 op 25, een medische behandeling wegens bijwerkingen van vaccinatie, meldt de Techniker Krankenkasse (TK). Dit aantal is bijna twee keer zo hoog als alle bijwerkingen die gemeld zijn door het Duitse federaal medisch bureau Paul Ehrlich Institute (PEI) en Lareb Duitsland. Bovendien betekent het voor TK een stijging van 3000 procent ten opzichte van 2019 en 2020.

  Maar liefst 1 op de 500 injecties zal naar verwachting ernstige bijwerkingen veroorzaken

  De cijfers suggereren ook dat het aantal van 1 op 5000 ernstige bijwerkingen per injectie dat het Duitse ministerie vorige week meldde, in werkelijkheid veel hoger ligt. Op grond van de cijfers van de Techniker Krankenkasse wordt verwacht dat maar liefst 1 op de 500 injecties een ernstige bijwerking zal veroorzaken, en dat tegen 2021 3,3 miljoen Duitsers door een arts behandeld zouden moeten worden wegens bijwerkingen van de covid-prikken. Tot de ernstige bijwerkingen behoren (gezichts)verlammingen, aanhoudende pijn, zenuwproblemen, ernstige huidreacties, hartinfarcten, beroertes, hartspierontstekingen, blijvende invaliditeit, en overlijden.

  In het Wob-verzoek aan het TK ziekenfonds werden de facturatiecijfers van 2019 tot 2021 per kwartaal en per persoon opgevraagd voor de meldingscodes T88.0  – Complicaties na vaccinatie (immunisatie), niet elders ingedeeld, inclusief huiduitslag na vaccinatie, T88.0 – Infectie na vaccinatie (immunisatie), inclusief sepsis na vaccinatie (immunisatie), U12.9 – Bijwerkingen van het gebruik van COVID-19 vaccins, niet gespecificeerd en Y.59 .9 – Ongewenste complicaties als gevolg van vaccins of biologisch actieve stoffen.

  Uit de gegevens blijkt dat de Techniker Krankenkasse in 2021 alleen al voor de code U12.9 – Bijwerkingen van het gebruik van covid-vaccins, niet gespecificeerd – 147.235 medische behandelingen moest vergoeden. Alle hieronder vermelde codes zijn ernstige bijwerkingen die een behandeling door een arts vereisen.

  In 2019 waren er onder de 11 miljoen verzekerden 13.777 medische behandelingen nodig als gevolg van bijwerkingen van vaccins. In 2020 waren dat er 15.044. In 2021 schoot het aantal omhoog tot 437.593, een stijging van meer dan 3.000 procent.

  Ontslagen ziektekostenverzekeringsbaas ramingen opnieuw bevestigd

  In februari luidde BKK Provita (voormalig) bestuurslid Andreas Schöfbeck de alarmbel, omdat hij zag dat het aantal doktersbezoeken wegens de vaccins onder de miljoenen klanten van de Duitse zorgverzekeraar maar liefst tien keer zo hoog was als de officiële cijfers. Omgerekend zouden, volgens Schöfbeck, maar liefst drie miljoen Duitsers een arts hebben moeten bezoeken als gevolg van de vaccinatie.

  In een telefoongesprek met de krant WELT, die Schöfbeck vragen stelde over de brief die hij aan het Paul Ehrlich Instituut schreef, zei Schöfbeck dat bij BKK bij ProVita de alarmbellen begonnen te rinkelen toen het casemanagement van de zorgverzekeraar steeds vaker diagnoses tegenkwam die wezen op bijwerkingen van de covid-vaccinatie. Daarom doorzocht hij de gedeelde datapool van alle ziekenfondsen van BKK op de diagnosecodes T88.0, T88.1, Y59.9, en U12.9.

  Uit het onderzoek bleek dat vanaf het begin van het jaar 2021 tot het midden van het derde kwartaal 216.695 verzekerden van BKK behandeld waren voor bijwerkingen van vaccins. Dit aantal is exclusief 7.665 gevallen van complicaties door andere vaccins. Bovendien zijn in de statistieken geen patiënten opgenomen die meer dan één behandeling kregen. Ter vergelijking: tot 31 december 2021 registreerde het Paul Ehrlich Instituut slechts 244.576 meldingen van bijwerkingen als gevolg van coronavaccins, op basis van 61,4 miljoen gevaccineerde mensen.

  Schöfbeck werd onmiddellijk ontslagen voor zijn onthullingen.

  2,5 miljoen doktersbezoeken te wijten aan vaccins

  Begin juli verkreeg de Duitse nieuwszender WELT een brief van de Nationale Vereniging van Artsen van Wettelijke Ziektekostenverzekering (KBV) waaruit blijkt dat de schattingen van Andreas Schöfbeck waarschijnlijk juist waren. Uit de KBV-brief van half juni bleek dat bijna 2,5 miljoen burgers in 2021 naar de dokter zijn gegaan vanwege de bijwerkingen van de corona-vaccinatie.

  De bewijzen blijven zich opstapelen

  Zowel de voormalige ziekenfondsbaas Andreas Schöfbeck, de Landelijke Vereniging van Artsen der Wettelijke Ziektekostenverzekering (KBV), als nu ook de cijfers van de Techniker Krankenkasse laten zien dat het werkelijke aantal ernstige bijwerkingen als gevolg van de experimentele covid-injecties vele malen hoger is dan eerst officieel werd aangenomen.

  Zelfs het Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland heeft toegegeven dat 1:5000 injecties leiden tot ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit, of overlijden – een zeer ernstige openbaring, maar waarschijnlijk een zeer voorzichtige schatting.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten