Wilders uit stevige kritiek op het kabinet: 'De enige crisis die we in Nederland hebben heet Kaag'

Datum:
 • maandag 25 juli 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 •  PVV-leider Geert Wilders is niet te spreken over de aanpak van de stikstofcrisis door het kabinet.


  Bart Reijmerink 25-7-2022


  Wat Wilders betreft moet Rutte meer 'lef' tonen in Europa. Hij zou een voorbeeld moeten nemen aan Polen en Hongarije, die wel opstaan tegen de dwingelandij van Brussel, aldus de PVV-voorman.

  Volgens Geert Wilders is het stikstofprobleem vrij makkelijk op te lossen als Rutte zich kritischer zou opstellen tegenover de Europese Unie. 

  'Als Rutte lef en ballen had gehad was hij naar Brussel gegaan met de mededeling: jullie fixen ons onzinnige stikstof probleem, pas de regels maar aan voor Nederland anders veto ik ALLES hier. Moet je eens kijken hoe snel ze bewegen. Polen + Hongarije doen dat vaak en met succes!!', schrijft Wilders. 

  Daarnaast is Wilders van mening dat veel crises in Nederland veroorzaakt zijn door de 'zieke ideeƫn' van D66. 'De enige echte crisis die we in Nederland hebben heet Kaag', aldus de PVV-voorman.

   

  Wilders heeft zondag bekend gemaakt een debatverzoek van Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt te steunen. Wat hem betreft komt de Tweede Kamer tijdens het reces bijeen om te debatteren over de forse inkrimping van de boerensector.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  ik zeg behoud cultuur en kunst

  Een reactie posten