Summer Summit

Datum:
 • zondag 31 juli 2022
 • in
 • Categorie:
 •  

  Summer Summit 2022 op 5, 6 en 7 augustus

   

   

  Summer Summit 2022 op 5, 6 en 7 augustus 
  Tijdens deze bijeenkomst hoort u het echte verhaal over covid19, de wereldwijde ontwikkelingen en de Nieuwe Wereld Orde Initiatieven. Iedereen die geïnteresseerd is in ongecensureerde wetenschap, echte verhalen gebaseerd op feiten en cijfers is welkom om deze speciale summit bij te wonen en mee te praten.

  De sprekers gedurende deze dagen zijn onder meer:
  Pierre Capel, Richard Werner, Mads Palsvig, Ivor Cummings, Martin Haditsch, Pieter Borger en Theo Schetters. Raisa Blommestein en Kees van der Pijl.

  Kaartjes bemachtigt u via onderstaande link:

  www.voorwaarheid.nu

  Ben je donateur van en/of vrijwilliger bij Café Weltschmerz of Virus Waarheid? Stuur een mail naar info@voorwaarheid.nl en ontvang een vorstelijke korting: 2 kaartjes voor de prijs van een. Dat geldt voor de toegangsprijs van het congres, de catering moet apart geboekt worden.

  Café Weltschmerz wil echter haar trouwste kijkers en supporters ook belonen en verloot maar liefst 5 (!) kaartjes onder haar donateurs. Het enige dat je hier als donateur voor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Wie zat(en) in de Boerenspecial aan tafel met Gideon van Meijeren? 

  Mail je antwoord naar
  webshop@weltschmerz.nl, uit de juiste antwoorden worden 5 winnaars getrokken.

  Nog geen donateur? Dit kan nog steeds. Klik op het plaatje hieronder.

  Cafe Weltschmerz

  0 reacties :

  Een reactie posten