SLUIPMOORD op de boeren: voorspelling FVD komt uit

Datum:
  • donderdag 28 juli 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  • Twee jaar terug voorzag Thierry Baudet als enige dat het ‘stikstofbeleid’ vroeg of laat zou leiden tot de onteigening van onze boeren.



    26-7-2022




    Een sluipmoord. We zijn nu op het punt dat de trekker wordt overgehaald. FVD zal er alles aan doen om het noodlot af te wenden. ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ Word lid: fvd.nl/wordlid ☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​


    2 reacties :

    Anoniem zei

    Daarom ook wordt Thierry Baudet zo gedemoniseerd, hij is te slim en doorziet de smeerlapperij van zowel de coalitie met aanhang als de vaderlandse pers. Aangezien het grootste deel van de schapen nog steeds achter de media aanlopen zal het demoniseren voorlopig niet stoppen of het moet net zo aflopen als met Pim Fortuyn.
    Eerder is het linkse tuig niet tevreden, maar Caroline v.d. Plas moet dan ook nog even opgeruimd worden en als dat linkse schorriemorrie dan toch onbestraft bezig is kunnen ze meteen Wilders en van Haha ook meteen even meenemen. De moordenaar van Fortuyn wordt en werd door de Overheid ook in de watten gelegd.

    Anoniem zei

    👍

    Een reactie posten