Ik laat me door Kaag mijn vlag niet afpakken. Dit is mijn land en mijn vlag is Rood Wit Blauw.

Datum:
 • dinsdag 26 juli 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Dit is mijn Nederland!  26-7-2022


  Dit is mijn Nederland! En dit is mijn vlag. Mijn vlag is Rood Wit Blauw. Wij moeten dit land weer goed maken. Dat laat ik door Kaag niet van me afpakken!

  Editie 11 van #opznbek staat voor je klaar op Spotify en op

  https://petje.af/opznbek/posts/11-bee...


  Marianne Zwagerman

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Mevr. Zwagerman: ik ben 71 jaar dus reken maar uit wanneer mijn ouders zijn geboren. Mijn vader zat diep in het verzet in de oorlog en ik weet wat de vlag voor hem betekende. Maar ik weet ook, aangezien hij een echte Tukker was, hij de eerste zou zijn die de vlag ondersteboven zou hebben gehangen. En ik zou er trots naar hebben gekeken. Die vlag hang ik al jaren niet meer buiten in dit hypocriete land , maar op z'n kop......heel graag. Zoveel mensen dus zoveel meningen. En je tere hartje doet zeer vanwege een symbool, kom op zeg!

  Anoniem zei

  Mevr. Zwagerman weet waarschijnlijk niet dat een omgekeerde vlag een roep om hulp is. De omgekeerde vlag werd gebruikt op zee bij een schip in nood.
  Wat is tegenwoordig nog de betekenis van de Nederlandse vlag en ook het volkslied als we te maken hebben met een globalistisch koningshuis en regering die helemaal niets meer op hebben met Nederland, laat staan de vlag en het volkslied. De Nederlandse vlag is tegenwoordig niet meer iets om trots op te zijn, vroeger wel, maar wat stelt het nu nog voor als een groot deel van de bevolking zijn oorsprong in andere landen heeft en hier alleen zit vanwege geld en huis.

  Anoniem zei

  Uw comment sluit perfect aan bij het mijne (bovenstaand) en is precies dat wat ik er eigenlijk nog aan wilde toevoegen.

  Een reactie posten