Groene wereldredding unmasked: chemie, staal, auto´s, kapitalisme – alles moet weg!

Datum:
 • vrijdag 22 juli 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 •  Nu niet en over vijftig jaar niet.  Groene wereldredding unmasked: chemie, staal, auto´s, kapitalisme – alles moet weg!


  (Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

  We herinneren ons allemaal nog de zin van de voormalige Duitse Minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, die over het thema van mogelijke “islamistische” aanslagen verklaarde: “Een deel van deze antwoorden zou de bevolking onzeker maken.” De redactrice van de “taz”, Ulrike Herrmann, ging nu een stap verder, toen zij er in een gesprek op wees dat de ware bedoelingen van de Groenen en de gevolgen van de Duitse wereldklimaatreddingspolitiek in geen geval de burgers voor ogen gehouden mogen worden, voordat “het point of no return” bereikt is.

  Het zou algemeen bekend zijn dat de Duitse grootindustrie bereid is over te schakelen op groene energie. Alleen zou het nu al duidelijk zijn dat er NOOIT genoeg energie door wind, zon en andere alternatieve energieën geproduceerd of bijgekocht kunnen worden om de drastisch verhoogde energiebehoefte van overgeschakelde fabrieksinstallaties te dekken. Nu niet en over vijftig jaar niet.

  De-industrialisatie in plakjes

  Chemieproducten, cement, staal, aluminium, auto´s – dat alles zal in Duitsland binnen afzienbare tijd niet meer geproduceerd kunnen worden wanneer de plannen van deze Duitse regering en talrijke deelstaten gerealiseerd worden. Met deze waarheden mag men vanzelfsprekend – aldus de redactrice van de “taz”- de burgers niet confronteren, opdat ze op linkse partijen blijven stemmen.

  Per slot van rekening zou het kapitalistische systeem niet geschikt zijn om de grote klimaat-uitdagingen aan te kunnen. De vernietiging van welvaart en arbeidsplaatsen zou het logische gevolg zijn van de noodzakelijke maatregelen. Om dit de burgers voor ogen te houden, zou echter gelijkstaan aan politieke zelfmoord.

  Red de links besmette verworvenheden

  En dat kan toch niemand willen, vul ik aan. Want wanneer rood-groene politiek niet meer het lot van de Duitsers zou bepalen, zou het ook gedaan zijn met het gender-sterretje, de vrijgave van cannabis, de Antifa, de strijd tegen rechts, de dominantie van de queere community, de massa-immigratie, de Europese schuldenunie… dus al die verworvenheden in het actueel “beste Duitsland aller tijden” überhaupt pas mogelijk gemaakt hebben. Dat kan echt niemand willen, toch?

  Bron:
  conservo.blog
  Door: Michael van Laack

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten