Filmpje! Van Houwelingen: 'Als het masker afgaat zien we een huiveringwekkend gelaat van deze Tweede Kamer'

Datum:
 • donderdag 7 juli 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Maar hoe stemmen ze nou als puntje bij paaltje komt?


  Pepijn van Houwelingen: de ware aard van de Tweede Kamer is totalitair en enorm griezelig


  De afgelopen tijd heeft Forum voor Democratie een aantal moties ingediend met het doel de Tweede Kamer te dwingen te stemmen over een aantal moties die voor die partij van groot belang zijn. De conclusies na afloop van de stemmingen is, aldus Pepijn van Houwelingen van FVD, helder: deze partijen hebben lak aan onze grondrechten en aan onze mensenrechten.

  "De Kamer heeft altijd grote woorden over het belang van burgerrechten," aldus Van Houwelingen, "[over] democratie, diversiteit, de integriteit van het menselijk lichaam. Maar hoe stemmen ze nou als puntje bij paaltje komt?"

  Nou, gaat hij verder, daarom dwingt FVD die partijen om daad werkelijk te stemmen. "We dwingen ze om hun ware aard te laten zien. De moties zijn in stemming gebracht en wat blijkt? Als het bijvoorbeeld gaat om dezelfde rechten voor gevaccineerden en ongevaccineerden dan stemt de Kamer daar tégen. Dat willen ze niet garanderen."

  "Als het gaat om het garanderen dat mensen om hun vaccinatiestatus nooit beboet of zelfs gevangen gezet kan worden, dan stemt de Kamer daar in ruime meerderheid tégen. Of als het gaat om het belang van kritische stemmen binnen het OMT - dus al die artsen, virologen, hoogleraren die dat coronabeleid net zoals wij krankzinnig vinden - zijn nergens zelfs maar in de buurt van het OMT te vinden," zegt Van Houwelingen vervolgens. "Als wij zeggen, geef die nou ook een plekje in het OMT, dan stemt de Kamer daar tegen."

  "En tot slot, het enige wat wel moest gebeuren, namelijk de verdubbeling van de IC-capaciteit, ook daar stemt de Kamer tegen."

  "Dus als ze gedwongen worden, door ons, om hun ware aard te laten zien, als het masker afgaat, dan zien we daaronder een huiveringwekkend gelaat van de Tweede Kamer. Een gelaat dat inhumaan is en totalitair. Dat ontzettend griezelig is," concludeert Van Houwelingen terecht.

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  En ja, zegt hij, daaruit kan je alleen maar concluderen dat "de rechten van ongevaccineerden" in het najaar buitengewoon onzeker zijn.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  DDS


  0 reacties :

  Een reactie posten