Filmpje! Amerikaanse RIVM-directeur legt nerveus uit: 'Apenvirus-zaken zijn te herleiden tot mannen die seks hebben met mannen'

Datum:
 • woensdag 27 juli 2022
 • in
 • Categorie:
 •  De Amerikaanse CDC-directeur Walensky - zeg maar hun versie van Jaap van Dissel - mocht op tv komen vertellen hoe het nou gaat met de apenpokken.


  Michael van der alien 27-7-2022


  Onlangs waren er zelfs twee kinderen mee gevonden, zei ze. En die kinderen hadden iets gemeen met elkaar. Allebei hadden ze contact met mannen die, uh, uit de uh, gemeenschap komen van uh, mannen die seks hebben met mannen.

  Oeps.

  Mogen we dat wel hardop zeggen, mevrouw Walensky?

  "We hebben nu wel twee zaken aangetroffen in kinderen. Allebei zijn ze herleid tot individuen die komen uit de mannen-die-seks-hebben-met-mannen gemeenschap." De wat? Omdat ze zelf blijkbaar ook inziet dat dit wel heel onhandig klinkt voegt ze uit: 'Uit de gay-mannen gemeenschap."

  En dan herhaalt de rode lijn zich. "Dus over het algemeen geldt dat als we die gevallen aantreffen ze voortkomen uit de homogemeenschap."

  Dit gaat de LHGBTQI+-gemeenschap haar natuurlijk niet in dank afnemen. En deze opmerking van conservatieve radio-presentator Steve Deace zullen ze nóg minder waarderen:

  Om maar te zwijgen over deze hele draad. Ahem.

  Natuurlijk is apenpokken niet een virus dat alleen voorkomt bij homoseksuelen, dat was ook niet het geval bij AIDS. Maar het lijkt er wél op dat zij dé risicovolle groep zijn, dat ze het met name verspreiden als seks hebben met jan en alleman, en dat de homoseksuele gemeenschap mogelijk de kern is van de verspreiding in het algemeen. Het kan overgaan van mens op mens via 'contact met de huid,' maar het probleem is dat in die specifieke gemeenschap er nogal véél intiem contact is... met relatief veel verschillende mensen.

  Althans, dat zeggen mensen als Walensky dus.

  Er is ook kritiek op die boodschap, vooral van mensen die stellen dat heteroseksuelen het óók kunnen krijgen, en ook op een niet-seksuele manier:

  Alleen, tja, dan is er dit...

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  DDS


  1 reacties :

  Anoniem zei

  De kinderen op de basis school wordt al geleerd dat sex als jongen met mannen heel gewoon is, transgenders zijn heel gewoon, lesbische stellen zijn normaal, kortom alles mag tegenwoordig en is normaal.
  Of het allemaal zo normaal is kan betwijfeld worden als de man sex heeft met een andere man en dan een besmettelijke ziekte oploopt die normaal gesproken tussen man en vrouw niet voorkomt, tenminste als de man zowel als de vrouw niet ondeugend zijn geweest.

  Een reactie posten