Coronacriticus en neuroloog Jan Bonte gearresteerd door politie

Datum:
 • dinsdag 5 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Maandagavond is de Nederlandse coronacriticus en neuroloog Jan Bonte opgepakt.


  5-7-2022


  Daags voor zijn arrestatie had hij op Twitter de identiteit van agenten in burger hebben onthuld. De exacte reden voor zijn arrestatie is nog niet bekend.

  Op Twitter wordt geschokt gereageerd op de arrestatie van Bonte.

  'Vanavond is mijn goede vriend neuroloog Jan Bonte gearresteerd,' schrijft huisarts Els van Veen. 'Tot hij is vrijgelaten stop ik met twitter. Ik wens jullie een opnieuw vrij Nederland toe, waarin we veilig zijn om vrijuit te spreken, zonder angst voor censuur, ontslag, intimidatie en arrestatie.'

  Bart Maes, gedurende de coronacrisis kortstondig de werkgever van Bonte, heeft al laten weten dat Bonte op hem kan rekenen als advocaat.

   

  Ook rechtsfilosofe Raisa Blommestijn is geschokt door het nieuws dat haar voormalig collega gearresteerd is door de politie.

  Doxxen van agenten in burger

  Bonte werd in 2020 aan de kant gezet door het  Ikazia Ziekenhuis nadat hij meermaals flink wat kritiek had geuit op het coronabeleid.

  Volgens criticast Sashi Roopram is niet verwonderlijk dat Bonte een bezoekje heeft gehad van de politie.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Hoe diep moet je zijn gezonken als Politieagent om je voor te doen als Romeo om zodoende een zogenaamde rel te schoppen tegenover je collega agenten of ME, met als doel een vreedzame demonstratie te laten escaleren zodat je collega agenten of ME vreedzame demonstranten waaronder veel ouderen, in elkaar kunnen slaan.
  Ook de Media weet dat deze tactiek gebruikt wordt door Politie en ME en desondanks weten ze voortdurend te melden dat de demonstranten de demonstratie laten escaleren door agressief op te treden, zonder de waarheid te vertellen.
  Dit is Nederland zoals het geworden is onder 12 jaar dictatuur van Rutte en zijn criminele bende. Geen wonder dat er zoveel zelfmoorden gepleegd worden.

  Een reactie posten