Boerenprotest maandag 4 juli 2022: LIVE verslag vanaf de motor

Datum:
 • maandag 4 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De hele dag is blckbx erbij.   4-7-2022  Boeren en sympathiserende burgers houden vandaag overal in het land protestacties om zich uit te spreken tegen de stikstofplannen van het kabinet. De hele dag is blckbx erbij. Op deze pagina vind je livestreams, foto’s, video’s en een liveblog.


  Al vanaf zondagavond blokkeren vissers de haven van het Groningse Lauwersoog. Sinds vanochtend blokkeren zij ook de veerhaven van Den Helder.


  De Telegram-chatgroep Official Convoy Nederland is verdeeld in subgroepen per provincie. In iedere subgroep wordt opgeroepen om in de betreffende provincie langzaam te rijden over een vaste route. Met verkeershinder lijkt het tot dusver mee te vallen. Alleen de A73 staat vast ten gevolge van een protestactie.


  In de buurt van Schiphol waren vanochtend rookpluimen te zien. Het is nog onduidelijk of het iets met de boerenprotesten te maken heeft.


  Verslaggever Erwin Taams en de filmcrew zijn op pad om de hele dag live verslag te doen.


  Over Stichting blckbx

  Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

  Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

  Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

  0 reacties :

  Een reactie posten