Amerikaanse chef-viroloog Fauci geeft corona-vaccinatiefalen toe: “Het zou niet voor het eerst zijn dat een vaccin schade toebrengt”

Datum:
 • dinsdag 19 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Vaccins falen over de hele linie


  Amerikaanse chef-viroloog Fauci geeft corona-vaccinatiefalen toe: “Het zou niet voor het eerst zijn dat een vaccin schade toebrengt”


  Geplaatst op  door E.J. Bron

  Plotseling lijkt ook de Amerikaanse chef-viroloog en corona-propagandist Anthony Fauci  in te binden wat betreft het effect en de tot nu toe genegeerde bijwerkingen van de Covid-19 vaccins. In een interview met de Amerikaanse tv-zender “Fox News” van woensdag 13 juli geeft Fauci, op dit moment o.a. Gezondheidsadviseur van het Witte Huis, toe dat het vaccin niet “overmatig goed” tegen Covid beschermt en zelfs schadelijk is.

  Vaccins falen over de hele linie

  Fauci zei: “Een van de dingen die we aan de hand van de data zeker weten, is dat het vaccin op grond van de grote besmettelijkheid van dit virus niet overmatig goed tegen een infectie beschermt.”

  In een andere uitspraak ging hij zelfs zover een parallel te trekken met vroegere “mislukte vaccinaties”:

  Het zou niet voor het eerst zijn dat een vaccin, dat er m.b.t. tot de veiligheid in het begin goed uitzag, de mensen in werkelijkheid slechter maakt.”

  Fauci´s uitlatingen hebben een golf van verontwaardiging in de sociale media veroorzaakt.

  Een tweet luidde bijvoorbeeld: “Fauci zou vanwege misdaden tegen de menselijkheid gearresteerd moeten worden, omdat hij het vaccin bespoedigd. Experimentele vaccins, die veel mensen gedood hebben.”

  Een ander becommentarieerde: “Het vaccin verwondt mensen zwaar en doodt hen. Dat valt niet te ontkennen. Pfizer en de andere Big Pharma giganten moeten ter verantwoording worden geroepen.”

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De grootste klappen moeten nog komen. Nu gebeurt het nog sluipenderwijs, een jonge agent hier, een jonge piloot daar en veel mensen die nooit wat mankeerden en plotsklaps overlijden.
  Veel mensen hebben het niet eens door en vragen zich af hoe het kan dat hun eens zo gezonde geliefde plots overlijdt.

  Een reactie posten