Uit zeer onverwachte hoek

Datum:
 • dinsdag 7 juni 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Laat ik beginnen met dat ik oprecht hoop dat het waar mag zijn!
  Uit zeer onverwachte hoek


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Laat ik beginnen met dat ik oprecht hoop dat het waar mag zijn! Van links naar rechts ziet u Bill Gates (voor 70% ‘sponsor’ van de WHO èn eigenaar van diverse  ‘vaccin’-ontwikkelingsbedrijven (en vele landbouwgronden!) en derhalve persoonlijk belanghebbende!), Tedros Adhanom Ghebreyesus (directeur-generaal van de WHO) en Anthony Stephan Fauci (immunoloog en hoofd van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).

  Dit (en onder andere Ab Osterhaus) zijn dezelfde mensen die ook al bij de Mexicaanse griep betrokken waren waar ook TOEN (!) al enorm veel is misgegaan met de ‘vaccinaties’. En(!)… héél toevallig (?) zijn dit óók de ‘mensen’ die de Corona‘pandemie’ – een maand voor de uitbraak –  ‘voorspelden’ (en inmiddels ook de apenpokken hebben ‘herontdekt’…!) met alle nog steeds actuele gevolgen van dien…

  Momenteel worden zij echter ALLE DRIE (!) in verschillende landen en werelddelen gezocht wegens genocide. En ZIJ niet alleen! De officiële aanklacht wegens onder andere genocide is uitgevaardigd door de Indiase Orde van Advocaten.

  Aanklachten:

  Boven en hieronder genoemden hebben zich naast genocide volgens aanklagers over de hele wereld schuldig gemaakt aan onder andere het volgende:

  – het creëren van valse voorwaarden en gegevens.
  – reële gegevens op oneerlijke wijze achtergehouden en verborgen gehouden.
  – het presenteren van verdraaide materiële feiten.
  – een verhaallijn en samenzwering gecreëerd.
  – met voorbedachte rade beleid opgezet op YouTube, Twitter, Facebook, enz. om de waarheid te onderdrukken en te voorkomen dat de juiste informatie wordt verspreid.
  – originele en wetenschappelijke informatie verwijderd van platforms zoals YouTube, Twitter en andere ‘social media’ op basis van ‘fake-nieuws’ die in strijd zou zijn met wetenschappelijke gegevens.
  – valse (gesponsorde) ‘fact-checks’ gepubliceerd om de waarheid tegen te spreken en zo het publiek in verwarring te brengen; dit werd gedaan om mensen, wetenschappers en artsen die over wetenschappelijke gegevens beschikken, te demoniseren en zo te ontmoedigen.

  Dit is slechts een kleine greep uit de aanklachten.

  Mensheid minimaliseren

  Het lijkt er steeds meer op dat de Nieuwe Wereld Orde er inderdaad op uit is de mensheid te minimaliseren. De zogenaamd ‘onschuldige’ prikjes zijn daarin klaarblijkelijk erg belangrijk en zorgen volgens diverse studies in andere landen voor onwaarschijnlijk hoge aantallen doodgeboren baby’s of baby’s die kort na de geboorte sterven. Allemaal baby’s van moeders die zichzelf hadden laten ‘vaccineren’. Ook de ‘bijwerkingen’ van de menstruatieproblematiek staan een-op-een in verband met de zogenaamd ‘onschuldige’ mRNA prikjes en lijken te duiden op een mogelijk blijvende onvruchtbaarheid. Maar gelukkig kondigde men afgelopen week trots aan voor al die mensen een digitale baby ontwikkeld te hebben… compleet met sensor-handschoenen en een visualisatie-bril voor ‘het èchte gevoel’… Nu heb ik als ik tv kijk de laatste tijd sowieso steeds vaker het idee dat ik naar digitaal-gebouwde-nieuws-en-praatprogramma-gedrochten zit te kijken, maar dit is wel heel erg bizar.

  Volgens welingelichte bronnen had ‘meneer’ Fauci in het jaar 2000 al een ontmoeting met ‘meneer’ Gates, die hem toen gevraagd heeft om met het NIH (het Amerikaanse RIVM) samen te werken aan “een overeenkomst om de hele wereld in te enten met nieuwe (mRNA…?) vaccins”. In 2009 werd door hen een overeenkomst gesloten met als doel verplichte (!) vaccinaties voor elke volwassene èn elk kind (wie het kind beheerst, beheerst de toekomst…) op de aarde rond 2020…

  Met de steeds weer falende Gates, Tedros en Fauci lijkt dit verhaal een beetje op de grap van de moeder die tegen haar zoon (chirurg) zegt: Goh Sjoerd, dit is nu het al de achtste operatie waarbij de patiënt overlijdt, zou je er niet eens mee stoppen? Waarop Sjoerd zegt: kan me niet schelen moeder, ooit zal ik het leren…       

  Of is dit mogelijk géén kwestie van ‘falen’…?

  Na eerdere totale fiasco’s met vele doden en blijvend gehandicapten in met name Afrika en India op hun naam waren Dr. Fauci en Tedros ook in 2009 al de aanjagers van ‘vaccinaties’ naar aanleiding van de Mexicaanse griep. Inderdaad (!), dat is die griep waarbij de FDA toentertijd na 25 (!) prik-doden de stekker uit het project heeft getrokken. Meneer Tedros wordt sowieso door zijn geboorteland Ethiopië óók al verantwoordelijk gesteld voor genocide, maar dat is klaarblijkelijk voor de WHO geen enkele reden om hem geen directeur-generaal te maken. Of misschien was dat juist wel de VOORWAARDE…? Ook meneer Gates heeft een prijs op zijn hoofd wegens het aantal veroorzaakte ‘bijwerkingen’ ten aanzien van EVENEENS (!) verplichte (!) polio-vaccinaties voor Afrikaanse kinderen, waarvan een onacceptabel groot deel NÁ ‘vaccinatie’ levenslang verlamd is gebleven. Gezien het aantal wereldwijde prik-doden en blijvend gewonden/gehandicapten na de Covid-19 ‘vaccinaties’ – waarvan er alleen in Nederland al meer dan 700 (!) officieel (!) gemelde overledenen te tellen zijn – PLUS het feit dat de FDA deze keer besloot de ‘papers’ niet vrij te geven, omdat “het 75 jaar zou duren om ze allemaal door te kunnen nemen”… vraagt u zich af waar de FDA momenteel in vredesnaam mee bezig is?! Of is de FDA inmiddels eveneens door WEF-geïndoctrineerde ‘mensheid-minimalisatie-strategen’ geïnfiltreerd…?

  CEO’s van diverse farmaceutische bedrijven als Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Johnson&Johnson zijn daarnaast uiteraard op zijn minst eveneens SCHULDIG aan deze ‘vaccinatie’-goudkoorts die op valse voorwendselen maar voort BLIJFT duren en zich nu zelfs richt op het ‘vaccineren’ van baby’s en peuters…! We spreken hier van ZEER zware misdaden tegen de mensheid èn menselijkheid! En al helemaal omdat iedereen, maar vooral kinderen (!), hun NATUURLIJKE immuniteit wordt ontnomen en derhalve steeds afhankelijker gemaakt worden van deze natuurlijke-afweersysteem-verzwakkende/vernietigende prikjes. Dit zijn dezelfde misdadige praktijken als die de tabaksindustrie en de farmacie met bepaalde geneesmiddelen (bijvoorbeeld Oxycodon) hanteren om mensen verslaafd en derhalve afhankelijk van hen te maken om daar zelf zeer riant aan te verdienen. (Oxycodon is vergelijkbaar met heroïne!).

  ‘Leiders’, ‘experts’ en ‘influencers’

  Hetzelfde geldt uiteraard voor ‘expert’ Osterhaus, die persoonlijk miljoenen euro’s rijker is geworden doordat hij (ook in 2009 al) een bedrijf heeft als toeleverancier van bepaalde grondstoffen voor… jawel (!)…vaccinaties (!) en derhalve eveneens BELANGHEBBENDE (!) is, maar met zichtbaar genoegen (zijn telkens weer opvallend geniepige grijns) nog altijd gepresenteerd wordt als zijnde DE ‘expert’ en ‘belangrijk’ OMT-lid…

  We hebben intussen in diverse landen en werelddelen ‘leiders’ gezien die zich aan excessieve ‘vaccinatie’dwang en onnodig hard optreden tegen politieke tegenstanders en demonstranten schuldig hebben gemaakt. Allereerst natuurlijk Mark Rutte, Ferd Grapperhaus, Femke Halsema, Hugo de Jonge, Ernst Kuipers (!), Hubert Bruls en in Europa zeker ook ‘meneer’ Mark van Ranst uit België, de Duitse Karl Lauterbach en de Oostenrijkse Bondskanselier Sebastian Kurz… Allen zijn vanuit hun angst-psychose gewoon doorgegaan met hun, volgens diverse studies totaal nergens op gebaseerde, dwangmatige prik-terreur en zij hebben voor de komende tijd zelfs NÒG strengere maatregelen aangekondigd in ‘de strijd’ tegen het * volgens vele virologen en biologen op normale/natuurlijke wijze juist steeds milder wordende verkoudheidsvirus (!) Covid-19, …* tenzij het virus tussendoor nog even door een biolab is geupdate tenminste wel.

  Samen met de u en mij opgedrongen compleet gestoorde Ursula von der Leyen en al hun EU/WEF-gerelateerde premiers, ministers en andere vazallen die hier aan hebben meegewerkt, verdienen deze psychisch compleet de weg kwijt zijnde ‘leiders’ van het ‘nieuwe leiderschap’ hiervoor MINIMAAL levenslange opsluiting. Uiteraard zullen ook de prime/crime-ministers van Canada, Australië en Nieuw Zeeland hun lot dus niet ontlopen. India eist met name tegen Gates, Tedros en Fauci de doodstraf en zoals gezegd, werken er momenteel mondiaal vele rechtsinstituten en juristen samen aan de aankomende arrestaties en veroordelingen.

  Landen en gerechtssystemen van landen die de gezochten niet uitleveren zijn derhalve medeplichtig, waaronder bijvoorbeeld Zwitserland, dat zegt neutraal te zijn, maar klaarblijkelijk Klaus Schwab, ondanks al zijn inmiddels bewezen misdaden en fascistische, toekomstige ‘ideeën ten aanzien van de mensheid en menselijkheid, in bescherming blijft nemen.

  Overigens is vooral opmerkelijk dat men in Indonesië, dat al voor ruim negentig procent  islamitisch is, iedereen verplicht gevaccineerd is en iedereen die daar aankomt ook verplicht gevaccineerd wordt… Dan lijkt het er mijns inziens op dat iedereen die hier vanaf het begin aan heeft meegewerkt (VN/WHO/WEF, Gates, Tedros, Fauci, Soros etc. etc.) ook een vorm van ‘minimalisering’ op de islam hebben bewerkstelligd… Maar goed, ze werken er zelf aan mee, net zoals moslims in Europa op duizenden jaren met varkens-DNA ‘vervuilde’ grond leven en daarvan dagelijks het met varkens-DNA besmette voedsel en water tot zich blijven nemen. Veel succes in het paradijs straks met uw in uw lichaam opgenomen varkens-DNA zou ik zeggen.

  Moet dan ook Joe Biden gearresteerd en levenslang opgesloten worden? Absoluut (!), maar dan op een beveiligde afdeling voor zwaar dementerenden! Deze man is namelijk de enige persoon in dezen met een geldig alibi.

  Als dit waar mag zijn, kunnen heel D66 en Groen-Links met hun ronduit DEBIELE (!) WOKE- gedachtegoed, hun verzonnen stikstofonzin en het-vee-voor-vluchtelingen-uitruil-‘beleid’, sowieso weer opgesloten worden in het gesticht voor psychisch gestoorden waar ze ooit uit ontsnapt zijn.

  Vraagje:

  Vertrouwt u deze ‘mensen’ (Gates, Fauci, Tedros, Von der Leyen) en ‘onze’ politici via Ernst Kuipers (D66) úw lichaam en leven toe?

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten