VIDEO: Een gesprek tussen Thierry Baudet en Karel van Wolferen over de EU, de NAVO en nog veel meer

Datum:
 • zondag 1 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Therry Baudet en Karel van Wolferen


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Als je een breeder beeld wil hebben dan moet je de esoterische aspecten en de flow van evolutie niet terzijde laten liggen. Dit aspect wordt door andere bladen aan de "mediaboom" goed belicht. De komende winter gaat 80% van de bevolking de feiten onder de neus drukken. Hongersnood armoede en oversterfte zijn dan niet meer te ontkennen ook voor mensen met financiële draagkracht. Pas als dat punt bereikt wordt verliezen mooie media praatjes hun macht en zullen zelfs de journalisten met de neus op de feiten gedrukt worden helaas zitten die dan klem en schaakmat in hun eigen meegaandheid. Mooie artikelen vullen de maag niet. De maag is de enige genieter en geeft signalen om voedsel te zoeken. De mensen gaan elkaar voor een kip de kop inslaan. Beschaving is maar een heel dun laagje vernis. Als alles onderuit gaat dan kunnen ook de multinationals die niet in in de essentiële producten zoals grondstoffen zitten niet meer overleven. Allerlei niet essentiële beroepen zoals therapeut zullen wegvallen.
  En zal de bevolking gaan eisen om de gigantische hoeveelheid megawatt waarmee de de onverzadigbare maag van datacenters die je in de gaten houden op te eisen voor "The many and not the few"
  Na de tsunami die de City of London weg zal vagen en de Nederlandse kustlijn rond Breda komt. Of deze tsunami door een "man-made device" een onderzeese beving of astriode veroorzaakt wordt is me niet duidelijk maar dat het gebeurt is me duidelijk geworden door verschillende bronnen . Daarna liggen de kaarten weer heel anders en heeft men de hardwerkende burger weer nodig.
  Ik zie pas rond 2025 weer licht door de wolken komen helaas ten koste van veel leed en leven. Er wordt nu ook massaal oud karma afgewerkt.
  In het mechanisme van actie reactie. Ik ben blij om deze reactie krachten hoewel met een enigszins verschillende optiek samen aan tafel te zien en een front proberen te vormen. De natuur zoekt altijd enige mate van balans en harmonie deze is nu te ver naar één kant doorgeslagen en zal hersteld worden. Na de drukpers kwam er veel info op de stoep bij een groot publiek wat een boost gaf internet deed hetzelfde maar op een grotere schaal. Die wil men nu dus ook gaan inperken. Deze maand Mei gaan een paar grote beerputten open waarvan men niet het gezicht kan afwenden maar wel bij veel mensen grote moeite geeft om het te kunnen accepteren en moeilijk te verwerken zal zijn Mijn hoop en vertrouwen ligt dan ook dat in een korte termijn voordat de censuur kompleet is er zoveel opborreld dat men met de staart tussen de benen weg glipt bij wijze van spreken Ik doel vooral op het structureel kinder offeren wat al eeuwen aan de gang is. Ik zie de huidige tijd als een cyclische evolutie sprong. Niets is perfect we kunnen wel idealen nastreven en die kan je niet eenzijdig opleggen zonder een reactie te veroorzaken die niet welgevallig is.

  Een reactie posten