Rusland: Staatstv-zender brengt westelijke oorlogshitsers terug in de realiteit

Datum:
 • zondag 1 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Reactie op westelijke dreigingen
  Rusland: Staatstv-zender brengt westelijke oorlogshitsers terug in de realiteit


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Op de Russische staatstv-zender “Rossija 24” wordt aan de hand van een grafiek gesimuleerd hoe een atoomaanval op drie Europese hoofdsteden zou eindigen: “Geen overlevenden”.

  Reactie op westelijke dreigingen

  Reactie op Britse voorstanders van aanvallen op Rusland. Volgens de Britse krant “Daily Mail” verwijst de Russische tv-zender naar uitlatingen van de Britse minister van Defensie, die voorstander is van Oekraïense aanvallen op Russische infrastructuren.

  Binnen enkele minuten zou het afgelopen zijn de grootste hoofdsteden van West-Europa

  Vanuit de Russische enclave Kaliningrad, dat zich tussen de EU-landen Polen en Litouwen bevindt, zouden afgevuurde raketten in 106 seconden Berlijn, in 200 seconden in Parijs en in 202 seconden in Londen inslaan, aldus de presentator van de zender.

  Optie atoomoorlog

  Tijdens de “Koude Oorlog” waren waarschijnlijk beide zijden zich ervan bewust dat een atoomoorlog voor alle deelnemers dodelijk zou zijn. Men sprak destijds van “vrede door angst”. Nadat nu heel duidelijk de optie “wereldoorlog” in de koppen van westelijke oorlogshitsers niet meer uit te sluiten is, was er blijkbaar een dergelijke “boodschap” nodig om deze mensen weer terug te brengen in de realiteit.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten