Veel is vaak niet wat het lijkt

Datum:
 • maandag 30 mei 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Wat we lezen is dat wat er staat, wat we horen is dat wat de ether in is geslingerd, maar klopt wat we lezen of horen?


  30-05-2022


  Neem bv. Kissinger. Deze stokoude 98 jarige sluwe vos komt met de opmerkelijke oproep om de oorlog te stoppen en de Russen te gunnen wat ze tot nu toe op Oekraïne hebben veroverd. Daardoor Poetin alle bezette gebieden te laten houden. Meteen doen, zou de argeloze Volkskrant of AD-lezer denken, ook al gunnen ze die ‘agressor’ helemaal niets.
  Maar Kissinger zou geen diplomaat zijn geweest als ook hier niet een naar addertje uit de vruchtbare grond van het Oekraïense platteland zou komen.
  Naar verluid zijn de Russen niet vanwege een ordinair landjepik deze oorlog begonnen, maar vanwege diverse andere redenen. Eén daarvan is de geschonden afspraak dat de NATO geen inch oostwaarts zou trekken. Met Oekraïne erbij zou dit imperialistische westerse bolwerk aan de Russische grens staan.
  Een 2e reden is de al jarenlange genocide die op de Russen in de Donbas is losgelaten door het regime van Zelinski. Een 3e reden zou een aantal zeer geheime categorie 4 labs zijn, waar m.n. de VS zeer mensonvriendelijke proeven met gevaarlijke virussen zouden uitvoeren. Verder suggereert de laptop van Hunter Biden (zoon van) dat er ook op het kinderhandelsvlak zeer dubieuze zaken zouden spelen. Zou het kunnen dat vos Kissinger liever een vrede met behoorlijk gezichtsverlies van de nazistische Zelinski prevaleert boven de bekendmaking van diverse schandzaken waarbij prominente Amerikanen, maar ook overheids- en hulpinstanties betrokken zijn.

  Over Rusland gesproken. Na de inval in Oekraïne wisten politici en msm, opgejut door lobbyisten van de wapenindustrie ons hier te overtuigen dat de Russen in aantocht waren, om zo een drastische verhoging van het defensiebudget te bewerkstelligen. Na de corona-idioterie een volgende angstcampagne aanzwengelen? Maar in dezelfde media kunnen de geïndoctrineerde journalisten niet genoeg krijgen van de enorme klappen die de Oekraïners de domme, slecht getrainde en met verouderd materieel uitgeruste Russen toebrachten. En de slaafs slapende overheidsvolgelingen zijn absoluut niet kritisch en halen hier dan ook niet de absurde tegenstelling naar boven.

  Aan coronavoorbeelden begin ik niet eens, daarover is een compleet boek te schrijven.

  Dan even wat dichter bij huis. In 2013 besloot het toenmalige kabinet na behoorlijk lobbywerk van de NAM, Shell en ExxonMobil achter de schermen, tegen alle beloftes in, de gaswinning ongemoeid te laten. Dit bleek uit vrijgegeven notulen van zo’n 300 bladzijden, terwijl de Kamer niet anders wist dan dat er beduidend minder werd gewonnen. Wat elk alert Kamerlid had moeten weten, had moeten navorsen, zijn de gasbaten. Als er aanzienlijk minder gas onder de op instorten staande woningen in Groningen zou zijn gehaald, zouden er veel minder aardgasbaten in de miljardennota op prinsjesdag zichtbaar moeten zijn. Iedere burger met een kasboekje en een flexibel energiecontract ziet toch meteen het verschil per maand als de prijs wordt aangepast?

  Over energie en afrekenen gesproken nog even terug naar Rusland. De wereldleiders die er niet voor hebben doorgeleerd, besloten in al hun wijsheid en na het gestook van adviseurs om Rusland te boycotten. Geen gas en olie uit Rusland en zeker niet betalen in roebels.
  De prijzen knalden omhoog vanwege de te verwachte tekorten, maar via zijwegen werd er gewoon Russisch gas en olie gekocht met de VS als koploper. Gevolg: Rusland verdient extra aan de oplopende energieprijzen, terwijl het westen gaat lijden aan de door de Russen opgelegde tegenmaatregelen. Wat ons werd voorgespiegeld draaide 180 graden. Daarnaast speelde Poetin het westen uit elkaar door te eisen in roebels betaald te willen worden. Wat hij in Europa niet meer kwijt kan levert hij met korting aan India en China. De msm laat ons geloven dat de Russen zijn uitgekeken op hun leider Poetin. Niets is minder waar.

  Kan het zijn dat Poetin, de verlicht despoot die niet democratisch is gekozen, de ondergang gaat inleiden van wat wel de Cabal wordt genoemd, met slippendragers als Klaus Schwab, Soros, Gates en hun kudde volgelingen in Davos? Dat Poetin gaat afmaken waar Trump in Amerika al aan was begonnen? Trump, de onmiskenbare hork, miste de tweede ambtsperiode en werd als zodanig gestopt dankzij de gemanipuleerde winst van een seniele oude man.

  Niets is wat het lijkt. Een 98 jarige met vredesvoorstellen? En Poetin die met zijn leger geen deuk in een pak boter kan schieten? Is een land met 330 miljoen inwoners niet in staat een betere president te leveren dan een seniele oude man die samen met zijn zoon belangen heeft in Oekraïne? Kan een bericht dat de Russen in Marioepol honderden medische documenten over de “gezonde” organen van kinderen hebben ontdekt, waar zijn. Moet de Russen vrede worden aangeboden voordat ze nog meer ontdekken?
  Ga op onderzoek uit en stop met nádenken. Denk zelf!

  Rients HofstraPluchen Revolutie  0 reacties :

  Een reactie posten