blckbx today: Is de Great Reset al merkbaar? | Hugo de Jonge en het woningtekort | Verdeeldheid EU over sancties Rusland

Datum:
 • dinsdag 31 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • De gevolgen van het klimaat- en coronabeleid ........
   30-5-2022
   De gevolgen van het klimaat- en coronabeleid worden door velen gevreesd. Is de 'Great Reset' echter al niet langer gaande? Verslaggever Erwin Taams ging op zoek naar antwoorden. Hugo de Jonge is zeer ambitieus over het terugdringen van het woningtekort. Is dit realistisch als het kabinetsbeleid het woningtekort juist in stand houdt?

  Dat en meer in blckbx today.


  Maandag 30 mei 2022

  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - De gevolgen van het klimaat- en coronabeleid worden door velen gevreesd. Is de 'Great Reset' echter al niet langer gaande? Verslaggever Erwin Taams ging op zoek naar antwoorden.

  - Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge is zeer ambitieus over het terugdringen van het woningtekort. Is dit realistisch als het kabinetsbeleid het woningtekort juist zelf in stand houdt?

  - De Europese Raad komt deze week bij elkaar om o.a. de sancties tegen Rusland te bespreken. Hongarije en Italië zijn een andere mening toegedaan dan de andere EU-leden. Respecteert de EU het vetorecht of wordt hier toch van afgeweken?

  - Aan de desk staan verslaggever Erwin Taams, redacteur David Boerstra en onderzoeksjournalist Daan de Wit.

  - Presentatie: Sanae Orchi


  blckbx today

   

  0 reacties :

  Een reactie posten