Robert F. Kennedy, Jr. erkent voor het eerst publiekelijk de controverse over het bestaan van SARS-CoV-2

Datum:
  • vrijdag 6 mei 2022
  • in
  • Categorie: , , ,
  •  Robert F. Kennedy, Jr. heeft de controverse binnen zijn eigen gemeenschap erkend over de vraag of SARS-CoV-2 fysiek bestaat, en of er virussen bestaan, of mensen ziek maken. Hij maakte de opmerkingen op een fondsenwervingsevenement hier zondag, 24 april, 2022.


    2-5-2022

    Kennedy zei dat de kwestie regelmatig losbarst op de e-maildiscussielijst van Children’s Health Defense (CHD), de organisatie voor vaccinveiligheid en voorlichting die hij in 2016 oprichtte, schrijft Eric F. Coppolino.

    “Op onze lijst is er een aantal mensen die dat soort argumenten aanvoeren” over hoe virussen zogenaamd niet bestaan, zei Kennedy in zijn opmerkingen. “En andere mensen op de server, en dit zijn allemaal zeer briljante mensen, maken ze belachelijk en wijzen ze af, en laten ze een heleboel bewijs produceren.”

    Hij maakte de opmerkingen in antwoord op een vraag over waarom geen enkele regering bewijs kan leveren van het hebben van een monster van SARS-CoV-2 genomen van een patiënt, in plaats van kunstmatig gecreëerd met behulp van een computermodel.

    Kennedy, de zoon van Senator Robert F. Kennedy en de neef van President John F. Kennedy, wordt beschouwd als een van de leidende stemmen in de internationale beweging tegen covid-gerelateerde mandaten, lockdowns en veiligheidskwesties over covid-injecties. Het is de eerste keer dat hij in het openbaar commentaar geeft op de kwestie van het bestaan van het virus.

    Wetenschappers van alle partijen zijn het erover eens dat de virusdeeltjes niet fysiek zijn geïsoleerd (met gezuiverde monsters) en vervolgens van een sequentie zijn voorzien.

    Wat wordt er gebruikt om de Covid-test te doen slagen?

    De vraag of het SARS-CoV-2-virus fysiek bestaat, heeft een dubbele betekenis. De voor de hand liggende vraag is: als er geen virus is, wat maakt de mensen dan ziek? En waartegen worden ze dan ingeënt?

    Ten tweede, en minder voor de hand liggend: als de regering niet kan bewijzen dat zij een monster van natuurlijk SARS-CoV-2 heeft, wat wordt er dan gebruikt om de PCR-test op te zetten die wordt geacht de genetische code van een echt virus in een patiënt te matchen en te vinden?

    Wetenschappers aan alle kanten van de zaak zijn het erover eens dat virusdeeltjes niet fysiek zijn geïsoleerd (met gezuiverde monsters) en vervolgens van een sequentie zijn voorzien. In plaats daarvan worden hypothetische virussen geassembleerd uit gemengde biologische monsters, en deze “in silico genomen” worden dan verondersteld niet alleen in de natuur te bestaan maar ook afkomstig te zijn van het binnenste van een pathogeen deeltje. Ze hebben vele namen: “nagebootste menselijke specimens” en “kunstmatige virussen” (in de woorden van de CDC); of “synthetische nucleotidetechnologie” (in de woorden van de auteurs van de WHO-test voor covid).

    Een viroloog vertelde me in juli 2020 dat SARS-C0V-2 in elkaar werd gezet “als bladzijden uit een boek”, noodzakelijk omdat er geen natuurlijk virusdeeltje beschikbaar was om te sequencen. Het probleem is dat niemand heeft aangetoond dat deze pagina’s daadwerkelijk tot het voorgestelde boek behoren.

    Covid-tests zoeken naar sequenties die louter via computermodellen aan het “virus” worden toegeschreven – maar deze “gevonden” sequenties zijn bijna altijd ergens anders vandaan afkomstig (inclusief het testproces zelf).



    CDC-document over de detectiegrenzen in de CDC “covid”-test, waarin wordt toegegeven dat gezuiverde isolaten van SARS-CoV-2 niet beschikbaar zijn. Maar in deze lange, technische paragraaf wordt iets anders toegegeven: hoe zij te werk gaan bij het maken van hun nagemaakte virus (nagebootst menselijk specimen), in plaats van het sequencen van het werkelijke virus. Als virussen voor iedereen beschikbaar zouden zijn, dan zou het de federale regering van de Verenigde Staten zijn. Wat zij toegeven is dat het virus niet geïsoleerd of gezuiverd is; de schrijver geeft ronduit toe dat zij gebruik maken van verzonnen monsters die klinische specimens nabootsen. De technische aantekeningen beschrijven het fabricageproces voor in silico sequenties die in de “covid”-test worden gebruikt. In de notities wordt verwezen naar MN908947, een synthetisch, geclaimd, gedeeltelijk metagenoomtranscript (geen feitelijke sequencing) van het “N-gen” – dat later in zijn geheel werd verlaten in de Corman-Drosten-test.

    Metagenomics: De creatie van hypothetische sequenties

    Deze hypothetische sequenties worden ontwikkeld met behulp van een technologie die metageonomics wordt genoemd – zonder enige verwijzing naar werkelijke gezuiverde verdachte virussen. Dit kunstmatige-intelligentieproces stelt een hypothetisch “virus” samen uit informatie die is verzameld uit hetzij een ruw monster van menselijke lichaamsvloeistof, hetzij door een “celkweek”-experiment uit te voeren door de vloeistof te mengen met apencellen, baarmoederhalskankercellen, foetaal kalfsserum, antibiotica en andere giffen. In alle gevallen waarin het om covid gaat, hebben wetenschappers de laatste methode gebruikt. Omdat er geen echt virus als referentie beschikbaar is, is er geen manier om na te gaan of de voorgestelde sequenties geldig zijn. Ze zijn allemaal theoretisch, en geen twee zijn gelijk.

    Anders gezegd, bij gebrek aan een echt virusmonster zoeken covid-tests alleen via computermodellen naar sequenties die aan het “virus” worden toegeschreven – maar deze “gevonden” sequenties zijn bijna altijd ergens anders vandaan afkomstig. En “positieve” resultaten kunnen bijna overal vandaan komen, ook van het testproces zelf). Maar als iemand “positief test” op een van deze beweerde virussequenties, wordt gezegd dat hij “besmet” is met SARS-CoV-2.

    De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft reeds eerder toegegeven dat de polymerase-kettingreactie een vals-positief percentage van 100% heeft en verscheidene wijd en zijd gedocumenteerde “valse epidemieën” heeft veroorzaakt.

    Het beweerde bestaan, de overdraagbaarheid en de pathogeniciteit van SARS-CoV-2 werden gebruikt om een wereldwijde pandemie uit te roepen die op 31 maart 2020 4,5 miljard mensen over de hele wereld onder huisarrest of huisarrest had doen leven.

    “Op onze lijst staan een aantal mensen die dat soort argumenten aanvoeren. En andere mensen op de lijst server, en dit zijn allemaal zeer briljante mensen, maken ze belachelijk en verwerpen ze, en laten ze een heleboel bewijs produceren.”
    – Robert F. Kennedy, Jr.

    Documenten opvragen bij regeringen, agentschappen en instellingen

    Tijdens een vraag-en-antwoordsessie op een fondsenwervingsevenement hier zondag 24 april, vroeg ik Kennedy naar het werk van Christine Massey in de omgeving van Toronto, een statisticus die de wereldwijde inspanning coördineert om regeringen, agentschappen en instellingen officieel te vragen of zij een monster hebben van het geclaimde virus dat bij een mens is genomen.

    Dit is wat ik hem woordelijk vroeg [zie transcript of hoor audio]:

    “Christine Massey in Toronto heeft 182 antwoorden verzameld onder verschillende Freedom of Information Law verzoeken van instellingen, provinciale staten, en federale, nationale overheden, die allemaal zeggen dat niemand een monster heeft van SARS CoV-2 genomen van een mens. Wilt u daar alstublieft op reageren?”

    Kennedy antwoordde: “Op onze lijst staan een aantal mensen die dat soort argumenten aanvoeren. En andere mensen op de lijst server, en dit zijn allemaal zeer briljante mensen, maken ze belachelijk en wijzen ze af, en laten ze een heleboel bewijs produceren. Ik zag gisteren een uitwisseling waarbij iemand precies hetzelfde beweerde en 10 mensen hem vervolgens besprongen met voorbeelden van waar dat niet waar is.

    De kwestie over de aard en het bestaan van virussen vertegenwoordigt de grootste verdeeldheid in de covid-truth en anti-mandaten bewegingen. Ik documenteerde deze verdeeldheid voor het eerst in mei 2020.

    “Vertrouwt RFK Jr. nu op de populaire opinie en spot om wetenschap te evalueren? Wanneer verklaarde hij incompetentie met eenvoudige logica?”
    – Christine Massey, statisticus en coördinator van het virus FOIA project

    ‘Ik vind het amusant deze uitwisselingen te lezen’

    Hij voegde eraan toe: “Ik vind het nogal amusant om deze uitwisselingen te lezen, en ik ben geneigd te denken dat de virussen echt bestaan en dat ze mensen ziek maken. Ik kan het mis hebben. Het zou allemaal een grote hoax kunnen zijn, maar voor mij lijkt het allemaal alsof virussen echt zijn.”

    Maar Kennedy beantwoordde een andere vraag dan die ik stelde. Ik legde hem geen argument voor, of vroeg hem of hij dacht dat virussen echt waren. Hij geeft toe dat hij een soort maffia-regel gebruikt om zijn mening te vormen over kritische wetenschappelijke kwesties als hij zegt: “En andere mensen op de lijst server, en dit zijn allemaal zeer briljante mensen, maak ze belachelijk en wijs ze af, en laat ze een heleboel bewijs produceren.”

    Toen ze Kennedy’s antwoord las, zei Christine Massey: “Vertrouwt RFK Jr. nu op de mening van het volk en op spot om de wetenschap te beoordelen? Wanneer heeft hij incompetentie verklaard met eenvoudige logica? En waarom is een man die zich inzet om kinderen te beschermen tegen medische schade niet geïnteresseerd in een van de grootste medische fraudes aller tijden?”

    Zij eiste ook de gegevens van de 10 mensen op Kennedy’s lijst die beweerden te bewijzen dat het virus was geïsoleerd.

    Tot nu toe heeft geen enkele regering een wetenschappelijk document geproduceerd waarin staat dat zij of iemand anders over een dergelijk monster beschikt, ondanks de bewering dat een besmettelijk virus wereldwijd aan meer dan 5 miljoen mensen het leven heeft gekost.

    Gevraagd over een juridische kwestie – niet een wetenschappelijke

    Kennedy zei dat hij geloofde in het bestaan van virussen, maar daar heb ik hem niet naar gevraagd. In plaats daarvan legde ik hem een juridische kwestie voor, waarbij ik hem vroeg commentaar te geven op het feit dat een bekend en gevestigd persoon in kringen van de covid-waarheid in de afgelopen twee jaar 182 antwoorden heeft verzameld van regeringsinstanties en instellingen op topniveau, die allemaal zeggen dat ze geen monster van SARS-CoV-2 hebben dat is verkregen van een menselijke gastheer.

    Tot nu toe heeft geen enkele regering een wetenschappelijk document opgesteld waarin staat dat zij of iemand anders over een dergelijk monster beschikt, ondanks de bewering dat een besmettelijk virus wereldwijd aan meer dan 5 miljoen mensen het leven heeft gekost.

    Ik ging verder en zei tegen hem: “De regeringen hebben gezegd dat ze geen monster hebben.”

    Kennedy, een advocaat, antwoordde: “Vrijheid van informatie wetten vereisen niet van de overheidsinstelling om wetenschap te doen, of om specifieke vragen te beantwoorden. Wat ze wel doen is, dat de Vrijheid van Informatie wetten de regering verplichten om je bestaande documenten te geven. Dus als je tegen de regering zegt, ‘Ik wil dat je dit controleert, er zijn documenten’, dan zeggen ze, luister er is niets om het te controleren. Dat betekent niet dat het niet waar is. Het betekent dat ze niets hebben.”

    Tot nu toe hebben ze allemaal gezegd dat zulke documenten niet bestaan. Dit omvat de Amerikaanse CDC en de FDA, evenals Health Canada en de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk. Geen van de 182 ondervraagde agentschappen en regeringen heeft bevestigend geantwoord.

    ‘Kennedy heeft geen van mijn verzoeken om dossiers gelezen’

    Massey antwoordde hierop in een e-mail: “Kennedy heeft blijkbaar geen van mijn verzoeken gelezen. Ik heb regeringen niet gevraagd om ‘wetenschap te bedrijven’ of ‘specifieke vragen’ te beantwoorden. Al mijn verzoeken hadden betrekking op studies/rapporten in het bezit, de bewaring of de controle van een instelling.”

    Ik vroeg Massey hoe zij haar brieven formuleert waarin zij vraagt om documentatie van een monster van het geclaimde virus van een menselijke gastheer.

    Ze gaf dit voorbeeld van wat ze zoekt, en wat tot nu toe alle regeringen die ze heeft ondervraagd ontkennen te hebben:

    “Alle studies en/of rapporten in het bezit, bewaring of controle van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en/of de Agency for Toxic Substances and Disease Registry (ATSDR) die de zuivering beschrijven van een “COVID-19 virus” (ook bekend als “SARS-COV-2”, met inbegrip van vermeende “varianten”, d.w.z. “B.1 .1.7”, “B.1.351”, “P.1″) (bijvoorbeeld: via filtratie, ultracentrifugering en chromatografie), rechtstreeks uit een monster van een zieke mens waarbij het patiëntenmonster niet eerst is gecombineerd met een andere bron van genetisch materiaal (d.w.z. apenniercellen, ook bekend als Vero-cellen; foetaal runderserum)”.

    En tot dusver hebben allen gezegd dat dergelijke gegevens niet bestaan. Dit geldt ook voor de Amerikaanse CDC en de FDA, alsmede voor Health Canada en de National Health Service (NHS) van het VK. Geen van de 182 ondervraagde agentschappen en regeringen heeft bevestigend geantwoord.

    “Het vertrouwen van de bevolking in de democratie wordt aangetast wanneer overheidsfunctionarissen volhouden dat hun willekeurige beleid op ‘wetenschap’ is gebaseerd, maar niet in staat zijn ook maar één onderzoek te laten zien ter ondersteuning van ingrijpende mandaten.”
    – Robert F. Kennedy, Jr.

    ‘Geen gegevens beschikbaar’ is een belangrijk antwoord

    Het antwoord “no records exist” komt vaak voor, en het vragen om zo’n antwoord is een gebruikelijke strategie om aan te tonen dat er voor een beleidskwestie geen regelgevingsproces is geweest. Het is een van de belangrijkste toepassingen van de wetgeving inzake open documenten.

    Eind 2020 antwoordde het New York State Department of Health (NYS-DOH) op een verzoek om open documenten dat het geen studies had om te bewijzen dat maskers veilig of effectief zijn om de verspreiding van virussen of andere ziekten te voorkomen. Voor datzelfde soort “sorry geen documenten” FOIL antwoord, was Kennedy veel meer uitgesproken.

    Destijds schreef hij aan zijn Instagram volgers: “Het tast het vertrouwen van de bevolking in de democratie aan wanneer overheidsfunctionarissen volhouden dat hun arbitraire beleid ‘wetenschappelijk gebaseerd’ is en toch geen enkele studie kunnen overleggen om ingrijpende mandaten te ondersteunen. Deze brief illustreert het gevaar van het loslaten van een eerlijk proces.”

    Eerder had hij geen standpunt ingenomen over de kwestie van maskers en de vraag of maskers werken. Uiteindelijk nam hij een standpunt in toen de staat New York zei dat het absoluut geen gegevens had over de vraag of maskers veilig of effectief zijn.

    “Het is een onnodige verdeeldheid zaaiende kwestie, met mensen die aan beide kanten schreeuwen alsof het de sleutel is tot deze hele zaak – wat niet zo is.”
    – Prof. Mark Crispin Miller

    Vergeet de titel. Lees de methodologie

    Mike Wallach is de regisseur van een nieuwe documentaire genaamd The Viral Delusion: The Pseudoscience of SARS-CoV-2.

    “Ze hebben geen virus geïsoleerd,” zei Wallach. “De reden waarom het zo verwarrend is voor mensen is dat ze beweren dat ze dat hebben gedaan in de titels van de belangrijkste wetenschappelijke papers, maar als je de methodologie secties leest, is het overduidelijk: ze hebben nooit een virus geïsoleerd. Ze hebben nooit iets gevonden. Het bewijs is overweldigend.”

    Hij voegde eraan toe: “Ik respecteer het belang van politieke leiders als RFK Jr. die een open tent houden, ze moeten wel. Maar tegelijkertijd is dit een kwestie die vooraan zou moeten staan bij het wereldpubliek, en niemand zou dit dogma over het bestaan van virussen moeten herhalen.”

    Mark Crispin Miller, professor communicatie aan de Universiteit van New York, zei: “Het is een nodeloos splijtzwam onderwerp, met mensen die schreeuwen, aan beide kanten, alsof het de sleutel is tot dit hele ding – wat het niet is. Wat het hele verhaal zal doen instorten is niet het argument dat er geen virussen zijn, maar de erkenning dat de autoriteiten waar we allemaal naar hebben geluisterd – de medische wereld, Big Pharma, de academische wereld, de media enzovoort – kwaadaardig zijn, en erop uit zijn om ons te doden.

    “Dat is het. Al het andere is een afleiding. Of de verwoestingen van COVID-19 nu overdreven zijn, of dat er helemaal geen virus is, is uiteindelijk niet van belang. En aangezien Bobby’s rol voor een groot deel politiek is, omdat hij probeert deze beweging heel te houden, moet zijn onwil om hier partij te kiezen worden gerespecteerd.”

    “zijn allemaal gebaseerd op in-silico gemodelleerde synthetische fenomenen, waarvan nooit wetenschappelijk is bewezen dat ze van een echt virus komen.
    – Dr. Kevin Corbett, expert in diagnostische testen



    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen

    Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:









    2 reacties :

    Anoniem zei

    Waar werden we dan ziek van?

    Anoniem zei

    We zijn ziek geworden zoals heel veel mensen jaarlijks ziek worden van de griep. Het ene jaar is de griep agressiever als het andere jaar. In 2017/2018 zijn er door de griep net zoveel mensen overleden als in 2020/2021 door Corona(cijfers CBS) alleen toen was het de normale gang van zaken, in 2020 moesten Hugo en Mark aangespoord worden door Bill Gates die zijn vaccins wilde slijten. Voor mensen zoals anoniem 1 die er niets van begrijpen: Corona bestaat al tientallen jaren en als u daar aan twijfelt kijk dan eens op vaccinatie bewijzen van honden.

    Een reactie posten