Reizend Alzheimer Café Nieuwe Niedorp

Datum:
 • maandag 16 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Op Donderdag 2 juni 2022 vindt er weer een Reizend Alzheimer Café plaats in het restaurant van Woonzorgcentrum De Trambaan in Nieuwe Niedorp.


  Het onderwerp van de avond is: Mantelzorgmakelaar

  Heeft u een partner of een familielid met een diagnose dementie, dan komt er veel op u af. Emotioneel krijgt u het een en ander te verwerken. Maar ook praktische zaken, zoals het organiseren van extra hulp, vervoer, (tijdelijke) opvang en hoe u de zorg regelt naast uw werk. Een mantelzorgmakelaar kan regeltaken van u overnemen en weet alles over wettelijke regelingen, voorzieningen en voorschriften. Ze onderhouden contacten met instanties als gemeenten en verzekeraars en kunnen bemiddelen met werkgevers.

   

  Gastspreker deze avond is Linda Braas. Zij is als mantelzorgmakelaar werkzaam bij het Mantelzorgcentrum. Dé aangewezen persoon om u wegwijs te kunnen maken in de wereld van de Mantelzorg.

   

  Inloop: vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis.

  Adres: Woonzorgcentrum De Trambaan, Koperwiek 30, 1733 BA Nieuwe Niedorp

   

  Tijdens deze avond is er ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers en het stellen van vragen aan professionals.
  Bij de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien.

   

  Mocht u deze avond verhinderd zijn: het volgende Alzheimer Café in Hollands Kroon is:WIERINGERWERF: donderdag 30 juni van 14.00 - 16.00 uurzie ook www.alzheimer-nederland.nl/regios/noord-holland-noord

   

  Mensen met dementie, mantelzorgers, professionals, mensen in opleiding en vrijwilligers in de zorg en overige belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de maandelijkse informatie over deze bijeenkomsten bij b.palsma@alzheimervrijwilligers.nl

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Rensing (06 2237 2553).
   

   


  0 reacties :

  Een reactie posten